بررسی صحت اطلاعات کارت‌های واکسیناسیون کووید-۱۹ توسط کیف پول دیجیتال VeriFLY

0 521

استارتاپ وری‌فلای (VeriFLY)، اولین کیف پول دیجیتالی است که دسترسی به اطلاعات قابل ارزیابی بالینی مانند تاییدیه واکسیناسیون را به صورت بین‌المللی ممکن می‌سازد. این محصول در دوران کرونا به مسافران، صاحبان کسب و کار و شرکت‌کنندگان در رویدادهای مختلف کمک می‌کند تا الزامات و مراقبت‌های پیش‌گیرانه پیش از ورود به هر کشور را بررسی نمایند. در جدیدترین بروزرسانی خود، کیف پول دیجیتال وری‌فلای امکان بررسی صحت اطلاعات کارت واکسیناسیون کووید-۱۹ را فراهم آورده است.  به این ترتیب مسافران می‌توانند با وارد کردن اطلاعات کارت واکسیناسیون خود بدون مشکل و ممانعت سفر کنند. 

اپلیکیشن وری‌فلای، در حال حاضر با بیش از ۸۰۰ هزار کاربر فعال در بیش از ۶۰ کشور دنیا از ۶ قاره مختلف، یکی از کاربردی‌ترین محصولات دیجیتال موجود در بازار است که توانسته اطمینان و اعتماد مسافران و دولت‌ها را به صورت همزمان بدست آورد. 

کاربران برای استفاده از این اپلیکیشن کافی است تصویری از دو طرف کارت را بارگذاری نمایند. اپلیکیشن با بررسی اطلاعات موجود در تصاویر، تطابق مدارک متقاضی با الزامات کشور مقصد را بررسی می‌کند. 

لینک خبر: prnewswire

اکتساب استارتاپ انگلیسی Hello Tomo توسط گروه ICAS World، فراهم آورنده برنامه‌های حمایتی از کارمندان

اکتساب تومو توسط شرکت ICAS

گروه ICAS World، فراهم آورنده خدمات سلامت جسم و روان کارمندان، در راستای استراتژی بین‌المللی خود در حوزه سلامت دیجیتال و با هدف ورود به بازار بین‌المللی ۱۲۱ میلیارد دلاری سلامت روان، در گام اول استارتاپ انگلیسی Hello Tomo را خریداری نمود. گروه ICAS World، قصد دارد تا با این اکتساب، خدمات خود را در بین ۷۹۰ میلیون نفری که در سطح دنیا از مشکلات مرتبط با سلامت روان رنج می‌برند، گسترده نماید. 

استارتاپ Hello Tomo کاربران خود را در ایجاد و حفظ عادت‌های مفید و سالم برای رهایی از افسردگی، اضطراب و سایر مشکلات روحی و روانی یاری می‌دهد. این اپلیکیشن در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار کاربر دارد و به کاربران خود اجازه می‌دهد تا گروه حمایتی ناشناسی را ایجاد نمایند و با به اشتراک گذاشتن تصاویر و دریافت حمایت از افراد گروه، ارتباط و هم‌افزایی مثبتی مابین کارها و عادات مختلف و احساسات آنها برقرار کنند. این هم‌افزایی به ایجاد تاب‌آوری و بهبود مدیریت و خودپایشی سلامت روان کمک شایانی خواهد کرد. 

با این اکتساب کاربران Tomo می‌توانند به خدمات بیش از ۸۰ هزار پزشک و متخصص گروه ICAS دسترسی یابند. گروه ICAS، از سوی دیگر امید دارد که با این اکتساب، تکنولوژی، مهارت و تخصص TOMO در ارائه خدمات دیجیتال سلامت روان را در اختیار کاربران خود در سرتاسر جهان قرار دهد. 

لینک خبر: MobileHealthNews

جذب سرمایه ۵۴۰ میلیون دلاری استارتاپ Noom برای مبارزه با دیابت و فشار خون بالا

جذب سرمایه استارتاپ نووم

استارتاپ نووم (Noom)، توسعه‌دهنده برنامه‌های دیجیتال مربی‌گری سلامت و مدیریت وزن، سرمایه‌ای به مبلغ ۵۴۰ میلیون دلار را در سری F از چهار سرمایه‌گذار Silver Lake، Oak HC/FT و Temasek و Novo Holdings جذب نموده است. 

استارتاپ نووم، پلتفرمی است که با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، مربی‌گری اختصاصی و فردی و تکنیک‌های روان‌شناختی، تغییرات مثبت و درازمدتی در رفتار و وضعیت سلامت کاربران ایجاد می‌نماید. این پلتفرم با تکیه بر این ویژگی‌های خود قصد دارد برنامه اختصاصی برای مدیریت عوارض دیابت نوع-۲، فشار خون بالا، استرس و وضعیت خواب کاربران خود ارائه دهد. اپلیکیشن نووم، اولین پلتفرم جامعی است که به کاربران در مدیریت چندین بیماری مزمن به صورت همزمان کمک می‌رساند. 

نووم علاوه بر اختصاصی‌سازی خدمات خود برای مدیریت عوارض بیماری‌های مزمن، قصد دارد با استفاده از سرمایه کسب شده نفوذ خود را در بازار گسترش دهد و خدمات خود را برای کارمندان و کارکنان سازمان‌های مختلف شخصی‌سازی نماید. 

لینک خبر: FierceBiotech

همکاری استراتژیک بیمه WPS و استارتاپ Welldoc برای ارائه خدمات نوین مدیریت بیماری‌های مزمن

همکاری استراتژیک ول‌داک با غول صنعت بیمه

بیمه سلامت WPS، استارتاپ وِل‌داک (Welldoc)، یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های حوزه سلامت دیجیتال را برای ارائه خدمات جامع مدیریت عوارض بیماری‌های مزمن انتخاب کرده است. 

پلتفرم وِل‌داک خدماتی جامع و مبتنی بر شواهد را برای مدیریت سلامت به افراد در معرض ابتلا به دیابت، افراد دیابتیک، افراد با فشار خون بالا یا افراد مبتلا به نارسایی قلبی ارائه می‌دهد. این استارتاپ با استفاده از داده، هوش مصنوعی و دانش بالینی، به افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن کمک می‌کند تا خدمات سلامت را به صورت آنی و شخصی‌سازی‌شده دریافت نموده و با کمک مربی دیجیتالی، مدیریت سلامت خود را در دست بگیرند. این اطلاعات هم‌چنین در پرونده بیمار ذخیره و در صورت نیاز با پزشک به اشتراک گذاشته می‌شود. 

بیمه سلامت WPS، یکی از مهمترین فراهم‌آورندگان خدمات سلامت در ایالت ویسکانسن آمریکا است که برنامه‌های سلامت را به بخش دولتی و خصوصی ارائه می‌دهد. تمرکز این مجموعه بر استفاده از رویکردهای دیجیتال و داده‌محوری است که می‌تواند به بهبود وضعیت سلامت و مدیریت علائم بیماری در افراد مختلف در جامعه منجر شود. 

پلتفرم وِل‌داک در فاز ابتدایی، به شرکت‌هایی عرضه می‌شود که خدمات بیمه را در قالب برنامه Administrative Service Only به کارمندان خود عرضه می‌کنند. برنامه Administrative Service Only، برنامه حمایتی است که در آن شرکت‌ها هزینه بیمه و خدمات سلامت کارمندان را از سرمایه شخصی شرکت تامین می‌کنند. 

لینک خبر: Businesswire

کسب دو مجوز جدید از سازمان FDA آمریکا توسط شرکت سلامت دیجیتال iRhythm Technologies، ارائه‌دهنده راهکارهای دیجیتال برای آریتمی قلبی

راهکارهای سلامت دیجیتال iRhythm برای آریتمی قلبی

شرکت سلامت دیجیتال iRhythm Technologies مستقر در سان‌فرانسیسکو آمریکا که در زمینه راهکارهای دیجیتال برای تشخیص آریتمی‌های قلبی فعالیت می‌کند، دو مجوز جدید FDA را برای دو محصول مانیتور Zio (زئو) و الگوریتم پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی خود کسب کرده است. 

مانیتور زئو، یکی از محصولات پرچم‌دار iRhythm، در آخرین بروزرسانی خود وزن و ابعاد خود را کاهش داده تا استفاده از آن آسان‌تر از پیش شود. علاوه بر این، نسخه جدید این مانیتور، داده‌های دقیق‌تری را جمع‌آوری می‌کند و تصویر کاملتری از وضعیت سلامت افراد بدست می‌دهد.  

الگوریتم جدید هوش مصنوعی این شرکت، با استفاده از ۷۵۰ ساعت سیگنال الکتروکاردیوگرام جمع‌آوری شده، تعلیم داده شده است. حساسیت این الگوریتم در تشخیص آریتمی به میزان ۲۱٪ نسبت به نسخه قبلی خود که در سال ۲۰۱۰ عرضه شده، افزایش یافته است.  

لینک خبر: CardiovascularBusiness

کسب مجوز FDA Breakthrough توسط چت‌بات Woebot برای مدیریت افسردگی پس از زایمان

چت‌بات هوشمند برای درمان افسردگی پس از زایمان

شرکت ووبات (Woebot)، فراهم‌آورنده خدمات دیجیتال سلامت روان، موفق به کسب مجوز FDA Breakthrough برای سیستم درمان دیجیتالی افسردگی پس از زایمان شده است. 

این محصول راهکارهای درمان رفتاری شناختی و سایکوتراپی بین‌فردی را با یکدیگر ادغام کرده و این خدمات را در بستر چت‌بات هوشمند این شرکت ارائه می دهد. این برنامه ۸ هفته‌ای علائم و عوارض افسردگی پس از زایمان را از طریق ارائه‌ برنامه‌های آموزشی درمان می‌کند. 

رویکرد درمان رفتاری شناختی (CBT) با استفاده از تکنیک‌های مراقبه و خود مراقبتی، عملکردهای رفتاری فرد مبتلا به افسردگی را تنظیم می‌کند و در مقابل، ابزارهای سایکوتراپی بین‌فردی (IPT) بر تغییر وضعیت روابط، آنالیز نحوه ارتباط با افراد دیگر و ایجاد مهارت‌های جدید تمرکز دارد. 

مجوز FDA Breakthrough می‌کوشد تا دسترسی افراد مبتلا به بیماری‌های ناتوان‌کننده را به تکنولوژی‌های جدید و تاثیرگذار تسهیل نماید. 

لینک خبر: MobileHealthNews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.