اخبار سلامت دیجیتال در هفته دوم آذرماه

0 881

آغاز ثبت‌نام مدلین‌کاپ، رقابت ایده‌های سلامت دیجیتال

ثبت نام مدلین‌کاپ آغاز شد

مدلین‌کاپ رقابت ملی میان صاحبان ایده‌های حوزه سلامت دیجیتال است که با هدف یافتن و حمایت از بهترین ایده‌ها برگزار می‌گردد. این رقابت کشوری 1 دی تا 20 بهمن‌ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان از حوزه‌های مختلف علوم پزشکی، تکنولوژی‌های دیجیتال و مدیریتی، می‌توانند از 11 تا 28 آذرماه با مراجعه به وبسایت مدلین، برای شرکت در این رقابت ثبت‌نام کنند. ثبت‌نام به صورت فردی یا در قالب تیم‌های 2 تا 5 نفره امکان‌پذیر است.

شرکت‌کنندگان مدلین‌کاپ به 30 ساعت آموزش تئوری نوآوری سلامت دیجیتال و تکالیف هفتگی برای یافتن مشکل، اعتبارسنجی آن و ارائه راهکار مناسب دسترسی خواهند داشت. همچنین، در طول 7 هفته زمان رقابت 4 جلسه منتورینگ تخصصی سلامت دیجیتال برای راهنمایی و هدایت شرکت‌کنندگان ارائه می‌گردد.

برگزیدگان این رقابت، فرصت ورود به برنامه آزمایشگاه نوآوری سلامت دیجیتال مدلین یا مدلین‌لب (MedLean Digital Health Innovation Lab) را کسب می‌کنند و از آنها برای اجرای ایده‌شان حمایت‌های نقدی و غیرنقدی صورت می‌گیرد.

اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام: medlean.ir

فراخوان تدویل اطلس کسب‌وکارهای هوش مصنوعی

فراخوان تدوین اطلس کسب‌وکارهای هوش مصنوعی

کسب و کارهایی که محصولی در زمینه هوش مصنوعی سلامت دارند می‌توانند در فراخوان تدوین اطلس کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی ثبت‌نام کنند.
مرکز توسعه فناوری‌های نوظهور دیجیتال با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، به منظور کمک به توسعه کارآفرینی و نوآوری اقدام به انتشار «فراخوان تدوین اطلس کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی» کرده است.

هدف این فراخوان، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً معرفی کسب‌وکارهای کارآفرینانه و نوآورانه کشور در حوزه «هوش مصنوعی» به سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه به منظور آشنایی آن‌ها با ظرفیت‌های کشور در این حوزه است که انتظار می‌رود به جذب منابع مالی یا بازارسازی برای این کسب‌وکارها بیانجامد.

ثبت‌نام در این فراخوان برای تمامی شرکتهای خلاق و نوآور و صاحبان کسب‌وکار ازجمله پژوهشگران، مخترعان و فناوران، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان و محققان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی کشور آزاد و رایگان است. اگر در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کنید و نمونه اولیه، آزمایشگاهی یا پروتوتایپ محصول خود را توسعه داده‌اید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت iChallenge در این فراخوان ثبت‌نام نمائید.
اطلاعات بیشتر: ichallenge.ir

عفو بین‌الملل درباره امنیت داده‌های کاربران، در صورت ادغام فیت‌بیت و گوگل هشدار داد.

عفو بین‌الملل درباره ادغام گوگل و فیت‌بیت هشدار داد

خبر ادغام فیت‌بیت و گوگل سال 2019 منتشر شد و از همان زمان، بحث‌ها درباره امنیت داده‌های کاربران آغاز شد.

فیت‌بیت، تولیدکننده دستگاه‌های پوشیدنی پایشگر سلامت است و در صورتی که با گوگل ادغام شود، داده‌های کاربران آن در اختیار گوگل قرار می‌گیرد. دسترسی به داده‌های سلامت افراد، در کنار تمامی اطلاعات دیگری که گوگل و فیس‌بوک از شهروندان در اختیار دارند، دولت‌ها و شهروندان را نگران کرده است.

حال عفو بین‌الملل از کمیسیون اتحادیه اروپا خواسته این ادغام را تا زمانی که دو شرکت مستندات قابل اعتماد درباره رعایت حقوق بشر در زمینه داده‌های کاربران ارائه نکرده‌اند، متوقف کند.

منبع: mobihealthnews

 

استارتاپ‌هایی که موفق به جذب سرمایه شدند

استارتاپ ویرتا، با جذب سرمایه سری D به یونیکورن جدید سلامت دیجیتال بدل شد

استارتاپ مدیریت دیابت ویرتا، از جذب سرمایه 65 میلیون دلاری خود در سری D خبر داد. این استارتاپ که در مجموع 230 میلیون‌دلار سرمایه جذب کرده است، حال با رسیدن به ارزش 1 میلیارد دلار یکی از یونیکورن‌های سلامت دیجیتال شد.

ویرتا فعالیتش را با کوچینگ دیابت شروع کرد و اکنون، رصد و پایش از راه دور (remote monitoring) بیماران را نیز به خدمات خود افزوده است. ویرتا از یک رژیم پایه کتوژنیک در خدمات خود استفاده می‌کند و مدعی است توانسته روند دیابت در بیماران را معکوس کند.

منبع: mobihealthnews

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران در ماه آخر سال 2020 فعال‌تر از پیش شده‌اند. در هفته‌ای که گذشت، چندین سرمایه‌گذاری دیگر نیز انجام شد که در ادامه به برخی از آنها می‌پردازیم:

ارزش یونیکورن آلیو با جذب سرمایه جدید به 1.5 میلیارد دلار رسید 

شرکت آلیو (Olive)، برای مشتریان خود یعنی مراکز بهداشتی و درمانی، امکان مدیریت خودکار امور اداری به کمک هوش مصنوعی را فراهم می‌کند. این شرکت 1 دسامبر 225.5 میلیون دلار سرمایه از سرمایه‌گذاران فعلی و جدید، خود جذب کرد. این سومین دور جذب سرمایه آلیو از مارچ 2020 یعنی در 9 ماه گذشته است. این شرکت از ابتدای فعالیتش در سال 2012 در مجموع 448 میلیون دلار سرمایه جذب کرده و اکنون 1.5 میلیارد دلار ارزش دارد.

منبع: hitconsultant

 استارتاپ پروسیا، 23 میلیون دلار در سری B جذب کرد

پروسیا (Proscia)، پلتفرمی است که با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی، به آزمایشگاه‌های پاتولوژی در تفسیر نمونه‌های بافتی کمک می‌کند. همچنین، محصولی برای مدیریت جریان کار آزمایشگاه‌ها دارد. این استارتاپ، دو سال قبل، 8.5 میلیون دلار در سری A جذب کرده بود.

منبع: mobihealthnews

جذب سرمایه 175 میلیون‌دلاری پلتفرم آزمایش در منزل اِورلی‌ول

اِورلی‌ول (Everlywell) پلتفرم درخواست آزمایش‌های سلامت همچون تست قند، سلامت قلب، سلامت جنسی و کرونا در منزل است. پس از سفارش، کیت‌های جمع‌آوری نمونه به منزل کاربران ارسال می‌شود و خودشان به سادگی نمونه را جمع‌آوری و برای شرکت ارسال می‌نمایند. این روش نمونه‌گیری ساده اورلی‌هلث موجب شد در دوران همه‌گیری کرونا با اقبال بیشتری مواجه شود. این استارتاپ در فوریه 2020 مبلغ 25 میلیون دلار جذب سرمایه داشته و در هفته گذشته هم از توافق 175 میلیون دلاری در سری D خبر داد. 

منبع: mobihealthnews

بازار داغ ادغام و اکتساب در آخرین هفته‌های سال 2020

در هفته گذشته، اکتساب‌های جالب توجهی هم رخ داد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم: 

استارتاپ تله مدیسن هیروهلث، استارتاپ تریاژ مجازی داکترلینک را خرید

تریاژ هوشمند به امکانات شرکت پزشکی از راه دور هلث‌هیرو افزوده شد.

هلث‌هیرو (HealthHero) ارائه‌دهنده خدمات پزشکی به صورت مجازی و از طریق تماس تصویری، صوتی و پیام متنی است. حال این استارتاپ با خرید سهام سرمایه‌گذار استارتاپ داکترلینک (Doctorlink)، مالکیت آن را به دست آورد. تریاژ مجازی با استفاده از هوش مصنوعی از امکانات اصلی داکترلینک است. جای خالی چنین خدمتی، به ویژه در دوران کرونا در هلث‌هیرو حساس می‌شد.

منبع: mobihealthnews

فیزیترک، ارائه‌دهنده خدمات فیزیوتراپی آنلاین یکی از بزرگ‌ترین رقبای خود را خرید

مدیرعامل فیزیترک (Physitrack) پس از اعلام توافق این شرکت با شرکت فیزیوتولز (physiotools)، اعلام کرد پس از این ادغام، فیزیترک بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده خدمات فیزیوتراپی مجازی براساس تعداد کاربران و درآمد خواهد بود. ارزش این قرارداد اعلام نشده است. 

منبع: mobihealthnews

گامی به سوی مراقبت مبتنی بر ارزش با اکتساب پیشنت‌بلاکس

سیگنیفای‌هلث (SignifyHealth) مدیریت لوجستیک و امور اداری را برای سیستم‌های سلامت و مراکز درمانی تسهیل می‌کند. اکنون این شرکت، استارتاپ پیشنت‌بلاکس (Patientblox) را خریده است تا بتواند در زمینه مراقبت مبتنی بر ارزش، خدمات بهتری به مشتریانش ارائه دهد. پیشنت‌بلاکس، با استفاده از تکنولوژی بلاک‌چین، امور اداری مراقبت مبتنی بر ارزش، مانند محاسبه مدل‌های پرداخت و اشتراک داده‌ها را تسهیل می‌کند.

منبع: mobihealthnews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.