دنیای سلامت دیجیتال در هفته‌ای که گذشت

0 1,307

اخبار ایران

سرمایه‌گذاری شتابدهنده‌ی سلامت الکترونیک کارا روی دو استارتاپ حوزه‌ی سلامت دیجیتال

 

جذب سرمایه فیورگچت و سیواپ از کارا

دو استارتاپ فیورگجت (FeverGadget) و سیواَپ (Saveapp) موفق به جذب سرمایه از شتابدهنده‌ی سلامت الکترونیک کارا شدند و فعالیت خود را به طور رسمی در کارخانه‌ی نوآوری آزادی آغاز نمودند.  

استارتاپ فیورگجت، گجتی پوشیدنی برای ثبت پیوسته‌ی دمای بدن و ذخیره‌ی تاریخچه‌ی تغییرات آن در فضای ابری ایمن ساخته است. این محصول برای پایش پیوسته‌ی دمای بدن نوزادان مناسب است و در صورت رسیدن دمای بدن نوزاد به محدوده ی تشنج، این مسئله را به سرعت اعلام می‌نماید. این محصول همچنین برای تعیین بهترین زمان تخمک‌گذاری در بانوان و پایش دمای بدن سالمندان به‌ویژه سالمندانی که دچار هیپوترمی شده‌اند، بسیار مناسب است.

استارتاپ سیواَپ پلتفرمی را برای بررسی و مدیریت شرایط اضطراری برای سالمندان طراحی نموده است. این استارتاپ با توسعه‌ی اپلیکیشن سیواَپ و اتصال آن به گجت های هوشمند، این امکان را فراهم می‌آورد تا وضعیت سلامت سالمندان به‌طور مداوم پایش گردد و در صورت بروز هرگونه شرایط اضطراری خانواده‌ی سالمند را از این موضوع مطلع نمایند. خدمات این استارتاپ در ۴ دسته‌ی زیر قرار دارد:

  • اعلام وقوع شرایط اضطراری
  • پایش مداوم وضعیت سلامت سالمند
  • مرکز تماس ۲۴ ساعته برای پاسخگویی به نیازهای سالمندان
  • سرویس پرستار همدم برای تماس مداوم و بررسی شرایط سالمند

 

اولین دوره جذب سرمایه‌ی مجیکاردیو از سرمایه‌گذار فرشته (Angel Investor) 

جذب سرمایه مجیکاردیو

استارتاپ مجیکاردیو موفق به جذب اولین دور سرمایه از دکتر آیدین پرنیا، مدیر برنامه‌های مدلین به عنوان سرمایه‌گذار فرشته (Angel Investor) شده است. این استارتاپ قصد دارد تا با استفاده از سرمایه‌ی جذب‌شده، محصول خود را توسعه دهد و به بازار عرضه نماید.

استارتاپ مجیکاردیو در سال ۱۳۹۸ توسط امین یزدان‌دوست و علی حاجیلویی راه‌اندازی شده است. این استارتاپ، گجت پوشیدنی هوشمند ثبت، ذخیره و تحلیل نوار قلب را طراحی نموده است و با تکیه بر فناوری هوش مصنوعی، هرگونه ناهنجاری در ریتم ضربان قلب را تشخیص و آن را در اختیار پزشک متخصص قرار می‌دهد.

لینک خبر: https://www.linkedin.com/company/magicardioco

 

فراخوان جذب تیم و ایده در حوزه سلامت دیجیتال در رویداد روز ورودی آزمایشگاه نوآوری سلامت دیجیتال مدلین (مدلین‌لب)

روز ورودی مدلین‌لب

 

صاحبان ایده‌های معتبر و نوآورانه در حوزه‌ی سلامت دیجیتال، می‌توانند تا ۱۲ آبان‌ماه با تکمیل فرم طرح اولیه در وبسایت medlean.ir، برای شرکت در رویداد روز ورودی مدلین‌لب ثبت‌نام نمایند.

تمامی ایده‌های فرستاده شده در ابتدا توسط مجموعه‌ی مدلین بررسی و ایده‌های واجد شرایط اولیه برای شرکت در برنامه روز ورودی معرفی می‌شوند. ایده‌های منتخب این فرصت را خواهند داشت که طی یک جلسه منتورینگ، ایده و رویکرد خود در اعتبارسنجی آن را اصلاح نمایند و برای شرکت در رویداد روز ورودی و معرفی ایده در مقابل پنل داوران مدلین آماده شوند.

تیم‌های برگزیده در رویداد روز ورودی، می‌توانند به مرحله‌ی پیشرفته‌ی مدلین‌لب وارد شوند و با استفاده از خدمات آموزش تئوری، کار عملی و منتورشیپ تخصصی مدلین، کمینه محصول پذیرفتنی (MVP) را طراحی و آن را به سرمایه‌گذاران همراه مدلین عرضه نمایند.

شرکت‌کنندگان در برنامه‌ی کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران (تامزآپ) نیز می‌توانند از طریق شرکت در برنامه‌ی روز ورودی مدلین، مجوز شرکت در برنامه‌ی مرحله‌ی پیشرفته‌ی تامزآپ را به‌دست آورند.

صاحبان ایده و تیم‌های استارتاپی می‌توانند با ثبت‌نام تا تاریخ ۶ آبان ۱۳۹۹، از تخفیف ۴۰ درصدی ثبت‌نام زودهنگام بهره‌مند گردند.

لینک خبر: https://medlean.ir/entranceday

برگزاری ششمین همایش و فن‌بازار ملی سلامت

فن بازار سلامت

ششمین همایش و فن‌بازار ملی سلامت در تاریخ ۲۰ و ۲۱ آبان‌ماه ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در سه محور زیر برگزار می‌گردد:

  • فن‌بازار با هدف توسعه‌ی فناوری‌های حوزه‌ی سلامت
  • پنل‌های تخصصی با اهداف پیش‌گیری، تشخیص، درمان و فناوری‌های نرم در حوزه‌ی کرونا
  • مسابقه دانشجویی با هدف توانمندسازی دانشجویان در کسب و کارهای فناورانه

در بخش مسابقه دانشجویی، شرکت‌کنندگان باید راهکارهای فناورانه‌ای بر پایه تکنولوژی‌های دیجیتال روز دنیا برای مشکلات امروزی و واقعی جامعه ایران ارائه نمایند. در واقع برخلاف سال‌های گذشته که مسابقه در محیطی شبیه‌سازی شده برگزار می‌شد این‌بار محیط مسابقه کاملا واقعی خواهد بود.

مراحل آموزش، انجام تکالیف و ارسال و داوری ایده‌های مسابقه دانشجویی با همکاری مجموعه مدلین و با استفاده از زیرساخت آزمایشگاه نوآوری سلامت دیجیتال مدلین در حال برگزاری است.

لینک خبر: http://htcd.tums.ac.ir/5htm98/default.aspx

یازدهمین دوره شتابدهی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر برگزار می شود

دوره شتابدهی سامسونگ امیرکبیر

یازدهمین دوره‌ی شتابدهی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر با رویکرد حمایت از استارتاپ‌های سلامت دیجیتال برگزار می‌گردد.

مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر با توجه به اهمیت موضوع سلامت در سایه‌ی ویروس کرونا، تصمیم گرفته است یازدهمین دوره‌ی شتابدهی این مرکز را با شعار «سکوی پرشتاب سلامت» و در ۴ محور مشاوره و مراقبت پزشکی از راه دور، پیگیری بیماران و مدیریت بیماری، آموزش سلامت و مراقبت‌های فردی و سبک زندگی سالم و کاهش هزینه‌های سیستم سلامت برگزار نماید.

تیم‌های متقاضی می‌توانند تا ابتدای آذرماه ایده‌های خود در حوزه سلامت را ارسال نمایند و تیم‌های منتخب می‌توانند از دی‌ماه ۱۳۹۹ در دوره‌ی شتابدهی این مرکز شرکت نمایند.

تیم‌های جذب شده در این مرکز از خدماتی مانند فضای کار اشتراکی (Co-Work)، حمایت مالی، مشاوره و منتورینگ و ارتباط با سرمایه‌گذاران برخوردار خواهند بود.

لینک خبر: http://samsung-aut-tech.com/cycle11

اخبار جهان

اپلیکیشن ردیابی جدید NHS، راهکاری برای کنترل انتشار ویروس کرونا

اپلیکیشن ردیابی از طریق بلوتوث NHS

موسسه ملی سلامت انگلستان (NHS)، پس از یک بار شکست در ارائه‌ی نسخه‌ی آزمایشی، جدیدترین نسخه‌ی اپلیکیشن ردیابی تماس (با فرد مبتلا به کرونا) را در اختیار مردم انگلستان قرار داده است. این اپلیکیشن از فناوری Bluetooth استفاده می‌کند و در صورتی که کاربر در نزدیکی یک فرد مبتلا به ویروس کرونا قرار داشته باشد، این موضوع را به وی اطلاع می‌دهد.

این اپلیکیشن با این هدف طراحی شده است که بتواند جایگزین فرایند طولانی و فرسایشی ردیابی توسط انسان باشد. در انگلستان، فرد مبتلا به ویروس کرونا موظف است فهرستی از تمام افرادی را که با آن‌ها در تماس بوده است، ارائه دهد تا به این ترتیب با شناسایی سریع افراد مبتلا تا حد امکان از انتشار ویروس جلوگیری شود. اپلیکیشن ردیابی جدید می‌تواند با استفاده از سیستم ردیابی Bluetooth این کار را با سرعتی به مراتب بیشتر انجام دهد و توصیه‌های ضروری درباره‌ی مراقبت‌ها و تست‌های تشخیصی مورد نیاز را در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار وی بگذارد.

لینک خبر: https://www.healthtechdigital.com/new-nhs-contact-tracing-app-what-you-need-to-know/

رشد سه برابری میزان سرمایه‌گذاری در سلامت دیجیتال در سه ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۰

رشد تعداد و میزان سرمایه گذاری در سلامت دیجیتال

بررسی میزان و تعداد سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در حوزه‌ی سلامت دیجیتال در شش ماه اول سال ۲۰۲۰، نشان از توجه و علاقه‌ی قابل توجه سرمایه‌گذاران به این حوزه دارد. با این وجود ۳ ماهه‌ی سوم امسال، تمامی رکوردهای پیشین را جابه‌جا نموده است.

مطابق آمار MobiHealthNews، در مدت ۳ ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۰، تعداد ۱۰۹ جذب سرمایه به ارزش مجموع ۴.۶ میلیارد دلار برای استارتاپ‌های حوزه‌ی سلامت دیجیتال و نوآوران این حوزه ثبت شده است.

این آمار، رشد قابل توجه میزان و تعداد سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در این حوزه را نسبت به ۳ ماهه‌ی اول (۸۲ قرارداد به مبلغ ۲.۹ میلیارد دلار) و ۳ ماهه‌ی سوم (۸۹ قرارداد به مبلغ ۲.۴ میلیارد دلار) سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد.

مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده در ۹ ماه گذشته نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار بوده است که نسبت به این مقدار در سال‌های ۲۰۱۹ (۷.۲ میلیارد دلار) و ۲۰۱۸ (۷.۷ میلیارد دلار) رشد قابل توجهی داشته است.

بیشترین سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی تله‌مدیسین و خدمات مجازی سلامت انجام شده است و جایگاه بعدی در اختیار فناوری بیمه (Insurtech) و کشف داروی مبتنی بر راهکارهای هوش مصنوعی است.

لینک خبر:

https://www.mobihealthnews.com/news/more-46b-fundings-q3-2020-was-unprecedented-showing-digital-health-investors

گزارش سالانه‌ی CB-Insight از برترین استارتاپ‌های سلامت دیجیتال که آینده‌ی سلامت را تغییر خواهند داد

150 استارتاپ برتر از دیدگاه CBInsight

مجموعه‌ی CBInsight، در وبیناری که در روز ۲۰ اکتبر ۲۰۲۰ به‌صورت مجازی برگزار شد، دومین فهرست از ۱۵۰ استارتاپ برتر حوزه‌ی سلامت دیجیتال را معرفی نمود.

استارتاپ‌های برتر بر اساس معیارهایی مانند فعالیت بیمار، روابط تجاری، سرمایه‌گذاران، تجزیه و تحلیل، تحلیل احساسات (Sentiment Analysis) اخبار، پتانسیل بازار، فضای رقابتی، قدرت تیمی و نوآوری تکنولوژیک، از میان بیش از ۸۰۰۰ استارتاپ سلامت دیجیتال از ۱۸ کشور و در ۱۲ دسته مختلف انتخاب شده‌اند.

۱۵۰ استارتاپ برتر توانسته‌اند در مجموع سرمایه‌ای به مبلغ ۲۰ میلیارد دلار طی بیش از ۶۰۰ قرارداد سرمایه‌گذاری با بیش از ۹۰۰ سرمایه‌گذار جذب نمایند.

استارتاپ‌های دسته‌ی تله‌مدیسن (Telemedicine Platforms) با ۳‍۱ درصد، استارتاپ‌های دسته‌ی پایش و تشخیص از راه دور (Remote Monitoring & Diagnosis) با ۲۷ درصد و استارتاپ‌های دسته‌ی مدیریت و راهنمای درمان (Therapy & Coaching) با ۱۸ درصد بیشترین تعداد استارتاپ‌ها را در این لیست ۱۵۰ ‌تایی به خود اختصاص داده‌اند.

لینک خبر؛

https://www.cbinsights.com/research/report/digital-health-startups-redefining-healthcare/

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.