آغاز به کار دور دوم مدلین‌لب، برنامه‌ی پیش‌شتابدهی مدلین، با پذیرش 9 تیم

0 513

دور دوم برنامه‌ی پیش‌شتابدهی مدلین‌لب با پذیرش ۹ تیم در حوزه‌های مختلف مرتبط با سلامت دیجیتال از اسفندماه سال جاری آغاز به کار خواهد نمود. تیم‌های پذیرفته‌شده برنامه‌ی مدلین‌کاپ را با موفقیت به پایان رسانده و بیشترین امتیاز را از داوران این برنامه کسب نموده‌اند.

دور اول مدلین‌کاپ با شرکت ۲۷ تیم در دی‌ماه ۹۹ آغاز به کار کرد. از میان تیم‌های شرکت‌کننده تعداد ۱۵ تیم موفق به ورود به مرحله‌ی داوری این برنامه شدند که تعداد ۹ تیم با نظر داوران به‌عنوان تیم‌های برتر انتخاب شدند.  

برای شرکت در این رویداد هر استارتاپ ایده‌ی اعتبارسنجی شده، مدل کسب‌وکار و تیم استارتاپی خود را در قالب یک ویدیوی ۵ دقیقه‌ای معرفی کرده‌ است. 

آقایان دکتر پیام کبیری، رئیس مرکز انتشارات علمی وزارت بهداشت، دکتر کیان جعفری، مدیر عامل شتابدهنده‌ی اسمارت‌ایکس و دکتر فرهنگ باقری، مدیر کارخانه‌ی نوآوری های‌وی به‌عنوان داور این برنامه حضور داشتند. 

مدلین‌کاپ برنامه‌ی تخصصی برای رقابت و توسعه‌ی ایده‌های نوآورانه در حوزه‌ی سلامت دیجیتال است که فرصت یادگیری و توسعه‌ی مهارت‌های پایه‌ی راه‌اندازی کسب‌وکار سلامت دیجیتال و دریافت مشاوره و منتورینگ تخصصی را برای صاحبان ایده و نوآوران فراهم می آورد. دور دوم برنامه‌ی مدلین‌کاپ در فروردین ۱۴۰۰ برگزار می‌گردد. 

منبع: Medlean

جذب سرمایه استارتاپ RapidSOS

جذب سرمایه‌ی ۸۵ میلیون دلاری استارتاپ مدیریت موارد اورژانسی RapidSOS

استارتاپ RapidSOS، فراهم آورنده‌ی پلتفرم داده‌محور مدیریت شرایط اورژانسی، موفق به جذب سرمایه‌ی ۸۵ میلیون دلاری در SERIES B‌ شده است. با احتساب این جذب سرمایه‌ی جدید، مجموع سرمایه‌ی این استارتاپ به ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است.

استارتاپ RapidSOS با این هدف طراحی شده است که اطلاعات دقیق و درلحظه درباره‌ی موقعیت و شرایط افراد بیمار یا آسیب‌دیده را پیش از رسیدن به موقعیت حادثه در اختیار تیم اورژانس قرار دهد. 

این پلتفرم به مجموعه‌ای از دستگاه‌های هوشمند شامل تلفن‌های همراه هوشمند،‌ پوشیدنی‌ها، دوربین‌های مداربسته و غیره متصل است و اطلاعات به‌دست آمده از این دستگاه‌ها را تفسیر و نتیجه را به مراکز پاسخگویی حوادث و فوریت‌های پزشکی که وظیفه‌ی فرستادن آمبولانس و تیم اورژانس را برعهده دارند، ارسال می‌کند. 

این پلتفرم در حال حاضر در بیش از ۴۸۰۰ مرکز پاسخگویی به حوادث و فوریت‌های پزشکی استفاده می‌شود و با بیش از ۳۵۰ میلیون دستگاه هوشمند با توانایی فراهم آوردن اطلاعات در ارتباط است. 

لینک خبر: MobileHealthNews

عرضه سهام Signify Health در بازار بورس نیویورک

عرضه‌ی سهام اولیه‌ی شرکت Signify health، پلتفرم خدمات سلامت مبتنی بر ارزش، در بازار بورس نیویورک

شرکت Signify Health‌ توسعه‌دهنده‌ی پلتفرم ارائه‌ی خدمات سلامت مبتنی بر ارزش، سهام اولیه‌ی خود به ارزش ۵۶۴ میلیون دلار را در قالب ۲۳،۵۰۰،۰۰۰ سهم ۲۴دلاری در بازار بورس نیویورک عرضه می‌نماید. با درنظر گرفتن اولین عرضه‌ی عمومی سهام، ارزش این شرکت به بیش از ۵/۳ میلیارد دلار خواهد رسید. 

شرکت Signify Health‌ قصد دارد با سرمایه‌ی به‌دست آمده از این عرضه‌ی عمومی، افزون بر تامین هزینه‌های شرکت به تصاحب یا سرمایه‌گذاری در دیگر شرکت‌های تکنولوژی محور بپردازد و محصولات مکمل و موردنیاز را به سبد محصولات خود اضافه نماید. 

پلتفرم Signify Health‌ با همکاری با سازمان‌های درمانی و شرکت‌های بیمه، برنامه‌های پرداخت مبتنی بر ارزش را طراحی می‌کند. این برنامه‌ها شرایطی را فراهم می‌آورند که قیمت‌گذاری خدمات سلامت بر اساس میزان بازدهی و کیفیت خروجی ایجاد شده انجام گردد. 

لینک خبر: MobileHealthNews

سیستم مسیریابی واقعیت مجازی PHILIPS

معرفی سیستم واقعیت افزوده‌ی مسیریابی ClarifEye برای جراحی کمترتهاجمی ستون فقرات توسط Philips

فیلیپس، شرکت پیشتاز در زمینه‌ی ساخت و توسعه‌ی تجهیزات پزشکی، سیستم نوین واقعیت افزوده‌ی مسیریابی ClarifEye‌ را برای استفاده در اتاق‌های عمل هایبرید به بازار عرضه نموده است. 

این محصول تصاویر دوبعدی و سه‌بعدی گرفته‌شده توسط X-ray ‌با دوز پایین را با تصاویر واقعیت افزوده‌ی سه‌بعدی ترکیب می‌نماید و بدین ترتیب امکان دریافت بازخورد زنده و واقعی را هنگام فرایند جراحی فراهم می‌آورد. این تکنیک برای مکان‌یابی و نصب صحیح پیچ‌های پدیکل در اعمال جراحی Fusion‌ ستون فقرات استفاده می‌شود. در این نوع از جراحی‌ دو یا سه مهره از ستون فقرات به‌طور دائم به یکدیگر متصل می‌شوند تا مشکلات شایع مانند ناهنجاری‌های ستون فقرات و درد مزمن کنترل شود. 

لینک خبر: DigitalHealthNews

جذب سرمایه استارتاپ Theator

جذب سرمایه ۱۵.۵ میلیون دلاری استارتاپ هوشمندسازی فرایند جراحی Theator

استارتاپ Theator، پلتفرم هوشمند جراحی، موفق به جذب سرمایه به مبلغ ۱۵.۵ میلیون دلار در Series A شده است. 

استارتاپ Theator ai‌ که در کالیفرنیا مستقر است، با ایجاد یک پلتفرم هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین به جراحان کمک می‌کند تا عملکرد و بازدهی خود هنگام جراحی را بهبود بخشند.  پایگاه داده‌ی Theator‌ دارای بیش از ۴۰۰ هزار دقیقه ویدیو از جراحی‌های مختلف است. سیستم هوش مصنوعی طراحی‌شده توسط این استارتاپ می‌تواند لحظه‌های کلیدی و اثرگذار هنگام جراحی را استخراج نماید و با تحلیل اطلاعات ویدیو بازخورد واقعی در مورد چگونگی عملکرد جراح را به وی ارائه دهد. این محصول برای آموزش عملی به جراح مناسب است و می‌تواند با برجسته کردن مهم‌ترین و کلیدی‌ترین بخش‌ها در هر جراحی و آموزش نکات مهم در کسب بهترین نتیجه، پزشک جراح را به بهترین شکل برای جراحی آماده نماید. 

این استارتاپ قصد دارد سرمایه‌ی جذب‌شده را برای توسعه‌ی بازار محصول خود، ارتباط هر چه بیشتر با متخصصان و جراحان آمریکایی و توسعه‌ی تیم تحقیق و توسعه‌ی استارتاپ استفاده نماید.

این استارتاپ پیش از این و در مرحله‌ی بذری توانسته بود مبلغ ۳ میلیون دلار را به‌عنوان سرمایه جذب نماید.  

لینک خبر: HITConsultant

اکتساب شرکت sayKara

اکتساب دستیار هوشمند پزشک Saykara توسط شرکت Nuance

شرکت Nuance‌ ارائه‌دهنده‌ی خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی در چهار حوزه‌ی سلامت،‌ ارتباط با مشتری، افزایش امنیت و بهبود عملکرد فردی در راستای توسعه‌ی خدمات خود در حوزه‌ی سلامت موفق به اکتساب استارتاپ Saykara شده است. 

استارتاپ Saykara‌ دستیار صوتی هوشمندی را طراحی کرده است که می‌تواند ۱۰۰٪ مکالمه میان پزشک و بیمار را ثبت نماید و اطلاعات مهم شامل ارجاع، تجویز نسخه، نوشتن نکات مهم و وارد نمودن اطلاعات در پرونده الکترونیک بیمار را انجام دهد.  نسخه‌ی خام و اطلاعات استخراج‌شده هر دو در دسترس پزشک قرار دارند و پزشک می‌تواند محتوا را اصلاح نماید. این محصول به‌صورت نرم‌افزار-به-عنوان-خدمت (SaaS) طراحی شده است. آمار نشان می‌دهد که استفاده از این دستیار صوتی، زمان مورد نیاز برای مستندسازی توسط پزشک را حداقل به میزان ۷۰٪ کاهش می‌دهد. 

 لینک خبر: HITConsultant

 

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.