رونمایی از محصولات فناورانه‌ی کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی

0 616

اخبار داخلی

بازدید از کارخانه نوآوری های‌وی

رونمایی از محصولات فناورانه‌ی کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی

در حاشیه‌ی تشکیل دهمین نشست هیات امنای پارک فناوری پردیس در کارخانه‌ی نوآوری های‌وی، از چند محصول تولیدشده توسط گروه‌های مستقر در کارخانه‌های نوآوری های‌وی و آزادی رونمایی شد.

در این برنامه، «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور، «علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و دیگر اعضای هیات امنای این مجموعه، به میزبانی «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از کارخانه‌ی نوآوری های‌وی بازدید کردند.

استارتاپ‌های سلامت دیجیتال «مجیکاردیو»، دستیار تغذیه سالم «اینفود»، گجت پوشیدنی پایش دمای بدن «فیورگجت» و گجت هوشمند مراقبت از سالمند «سیواپ»، از گروه‌های مستقر در کارخانه نوآوری آزادی بودند.

استارتاپ «مجیکاردیو» با استفاده از تکنولوژی پردازش تصویر و هوش مصنوعی، اطلاعات نوار قلب ECG بیماران را استخراج کرده و وجود آریتمی‌های مختلف را در بستر اپلیکیشن به پزشک اطلاع می‌دهد.

اپلیکیشن «اینفود» محصول شرکت «ویرا سلامت اسرا»، با هدف اصلاح الگوی تغذیه‌ای کشور و انتخاب سالم مواد غذایی تولیدشده است. در این اپلیکیشن  اطلاعات محصولات بر اساس ویژگی‌های فردی کاربر به شکل ساده، کاربردی و شخصی‌سازی شده ارائه می‌شود.

«فیورگجت» گجت پوشیدنی برای پایش پیوسته‌ی دمای بدن است. این ابزار با چسبیدن به زیر بغل یا کشاله‌ی ران دمای بدن را اندازه‌گیری و ذخیره کرده و با دیگران به اشتراک می‌گذارد.

«سیواپ» یک اپلیکیشن ارائه‌ی خدمات مراقبتی به سالمندان تنها است. سالمندان در مواقع اضطراری می‌توانند با استفاده از گجت‌های «سیواپ» برای خانواده‌ی خود درخواست کمک بفرستند.

لینک: Highway

اینوتکس پیچ

برگزاری چهارمین دوره‌ی رقابت‌های اینوتکس پیچ (Inotex pitch)

چهارمین دوره‌ی رقابت‌های «اینوتکس پیچ» که یکی از رویدادهای جانبی نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) است، از بیست و سوم بهمن ماه سال جاری تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در استان‌های کرمان، تهران، قزوین، بوشهر، تبریز و همدان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، «سجاد عباسی فشمی» دبیر دهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2021) با اعلام اين خبر، گفت: «اینوتکس پیچ یکی از بخش‌های رقابتی رویداد اینوتکس است که در آن استارتاپ‌ها از استان‌های مختلف کشور با یکدیگر به رقابت می‌پردازند؛ پس از آن برگزیدگان استانی ضمن ورود به دوره‌ی شتاب‌دهی و بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای و فنی رویداد اینوتکس، راهی رقابت‌های نهایی در نمایشگاه اینوتکس می‌شوند. رقابت نهایی اینوتکس پیچ همزمان با نمایشگاه اینوتکس و در مقابل شرکت‌های VC و سرمایه‌گذاران از کشورهای ایران و ترکیه برگزار می‌‌شود. همچنین برای گروه‌های برتری که به رویداد نهایی راه یابند، امکان برگزاری جلسات B2B با سرمایه‌گذاران کشور ترکیه نیز، فراهم می‌شود.»

شرکت در  چهارمین دوره‌ی اینوتکس پیچ کاملا رایگان است و گروه‌هایی که از طریق سایت رویداد اقدام به ثبت‌نام کنند، ابتدا به‌صورت آنلاین مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس از هر استان ۱۰ گروه برای شرکت در رقابت‌های مقدماتی اینوتکس پیچ انتخاب می‌‌شوند.

لینک: INOTEX

اخبار خارجی

اکتساب جدید توسط شرکت فیلیپس

اکتساب ۶۳۵ میلیون دلاری شرکت مدیریت تجهیزات پزشکی توسط فیلیپس

شرکت فیلیپس اعلام کرد قصد دارد شرکت کپسول تکنولوجیز (Capsule Technologies) را با رقم هنگفت ۶۳۵ میلیون دلار خریداری کند. تصور می‌شود این خرید در سه ماهه‌ی اول ۲۰۲۱ انجام شود.

پلتفرم اطلاعات دستگاه‌های پزشکی کپسول تقریبا تمام دستگاه‌های پزشکی و اطلاعات سلامت الکترونیک موجود در بیمارستان‌ها را از طریق یک سیستم فروشنده – خنثی به هم متصل می‌‌سازد. این سیستم اطلاعات بیمار را جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل می‌کند.

شرکت کپسول تکنولوجیز در سال ۲۰۲۰، ۱۰۰ میلیون دلار درآمد کسب کرد و درآمدهای خود را به ۲ برابر افزایش داد. طی سال‌های گذشته این شرکت چندین مجوز FDA نیز دریافت کرده است.

به گفته‌‌ی شرکت فیلیپس این اکتساب به‌‌عنوان وسیله‌ای برای گسترش خدمات مراقبت و راهکارهای یکپارچه‌ی این شرکت قرار خواهد گرفت.

با خرید شرکت پایش قلب BioTelemetry با رقم ۲.۸ میلیارد دلار در دسامبر سال گذشته، این دومین اکتساب بزرگ شرکت فیلیپس است که طی یک ماه انجام می‌شود. (لینک خبر هفته اول دی ماه)

لینک: MedTechDive

واکسن کوید ۱۹

Zocdoc و Notable Health ابزارهایی برای پشتیبانی از اجرای واکسیناسیون کووید -۱۹ ارائه می‌کنند

استفاده از فناوری برای کمک به مبارزه با کووید – ۱۹ یکی از موضوعات مطرح در همه‌‌گیری بوده و برای مسئله‌ی توزیع واکسن نیز ادامه دارد. در حالی که سازمان‌های خدمات سلامت وظیفه‌ی عظیم واکسیناسیون کل جمعیت را بر عهده دارند، شرکت‌های سلامت دیجیتال نیز از تخصص خود برای کمک در این راه استفاده می‌کنند. دو مورد از این شرکت‌ها، نوتبل هلث (Notable Health) و زاک‌داک (Zocdoc) هستند که اخیرا پلتفرم‌های خود را برای  کمک به ساده‌سازی بار اجرایی این واکسیناسیون جمعی گسترش داده‌اند.

پلتفرم مراقبت سلامت خودکار نوتبل (Notable’s automated healthcare platform) بیماران واجد شرایط واکسن را شناسایی کرده، به آن‌ها برای تعیین وقت کمک می‌کند و زمان دریافت دوز دوم را یادآوری می‌کند. در همین حال داده‌ها را برای EHR ارائه‌دهنده می‌فرستد تا به آن‌ها در پیگیری بیماران واکسینه‌شده‌ی خود کمک کند. این ابزار با غربال پرونده‌های سلامت الکترونیک افراد واکسینه‌نشده، غربالگری پیش از ویزیت دیجیتال را نیز اجرا می‌کند. این پلتفرم می‌تواند برای هر سیستم بهداشتی سفارشی‌سازی شود و سبب تسریع روند واکسیناسیون خواهد شد.

پلتفرم رزرو پزشکی زاک‌داک (medical booking platform Zocdoc) نیز ابزاری برای اجرای واکسیناسیون کووید – ۱۹ ارائه کرده که برنامه‌ریز واکسن زاک‌داک  (Zocdoc Vaccine Scheduler) نام دارد. با استفاده از این سیستم برنامه‌ریز سازمان‌ها می‌توانند افراد مشمول در برنامه را غربال کرده و امکان رزرو را برای آن‌ها فراهم کنند. در صفحه‌ی رزرو واکسیناسیون، افراد امکان انتخاب محل انجام واکسن، زمان و تاریخ مورد نظر خود و رزرو زمان دریافت دوز دوم را خواهند داشت.

لینک: MobiHealthNews

استارتاپ بیوبیت

Biobeat نسخه‌ی «بیمارستان در خانه» پلتفرم پایش از راه دور خود را راه‌اندازی می‌کند.

بیوبیت (Biobeat)، یک رهبر جهانی در زمینه‌ی راهکارهای پایش مستمر بیمار از راه دور است. این شرکت با راه‌اندازی نسخه‌ی خانگی فناوری خود، تجارت خود را فراتر از بیمارستان‌ها پیش برده است.

راهکار جدید به‌صورت یک کیت خانگی است که شامل یک مانیتور علائم حیاتی فوتوپلتیسموگرافی بی‌سیم (PPG) و چسب‌هایی برای قرار دادن مانیتور روی قفسه‌ی سینه‌ی بیمار است. این سیستم از امکانات اپلیکیشن‌ها نیز بهره می‌برد که به بیماران این امکان را می‌دهد شرایط خود را مشاهده کرده و اطلاعات را به گروه مراقبتی انتقال دهند.

در سمت ارائه‌دهنده‌ی خدمات، سیستم مدیریت بیمار مبتنی بر ابر بیوبیت به پزشکان این امکان را می‌دهد تا در زمان واقعی داده‌های بیماران خود را بررسی کنند. در صورت تغییر وضعیت بیمار، بر اساس یک الگوریتم، سیستم هشدار زودهنگام شرایط را به گروه پزشکی اطلاع می‌دهد. این پلتفرم به کاهش بار بیمارستان‌ها، کاهش هزینه‌ها و بهبود مراقبت از بیمار کمک می‌کند.

حسگر قفسه‌ی سینه‌ی این سیستم خانگی دارای تاییدیه‌ی FDA است و می‌تواند ۱۴ علامت حیاتی مانند فشار خون، تغییرپذیری نرخ قلب، دمای پوست و نوار قلب تک لید را ردیابی کند.

لینک: PRNEWSWIRE

استارتاپ k health

۲۲۴ میلیون دلار جذب سرمایه K Health در ۱ سال و ارزش‌گذاری ۱.۴ میلیارد دلاری

استارتاپ کا هلث (K Health)، که ابزار بررسی علائم را با تله‌هلث مبتنی بر متن و مراقبت اولیه‌ی مجازی ترکیب کرده، اعلام کرد که ۱۳۲ میلیون دلار سرمایه در سری E جذب کرده است. این سومین دوره‌ی تأمین مالی بزرگ این شرکت در یک دوره‌ی ۱ سال بوده که به طور کلی ۲۲۴ میلیون دلار جذب سرمایه به همراه داشته است. طی سرمایه‌گذاری اخیر، شرکت کا هلث ۱.۴ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده که ۲ برابر ارزش آن در نوامبر است.

شرکت کا هلث مستقر در نیویورک، یک سیستم هوش مصنوعی ایجاد کرده که با کاربران در مورد نگرانی‌های سلامت آن‌ها گپ می‌زند. این سیستم با ارجاع به یادداشت‌های پزشکی ناشناس، نتایج آزمایشگاهی، درمان‌ها، تجویزها و اطلاعات دیگر به افراد اطلاع می‌دهد که شرایط آن‌ها تا چه حد با مواردی در گذشته مشابه است. با پرداخت هزینه و استفاده از نسخه‌ی کامل، بیماران می‌توانند مشاوره‌ی مبتنی بر متنی با پزشک داشته باشند و پزشک می‌تواند در صورت نیاز داروهایی تجویز کند یا آزمایش و ارجاعاتی ارائه دهد.

همزمان با این افزایش سرمایه،این شرکت از K for Parents رونمایی کرده که یک سیستم مراقبت از کودکان ۳ تا ۱۷ ساله برای خانواده‌ها ارائه می‌کند.

منبع: TechCrunch

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.