آغاز کارآزمایی بالینی کپسول مجهز به دوربین جهت بررسی سرطان روده

0 773

با شروع قرنطینه و تعطیلی‌های گسترده در سراسر انگلستان تعداد مراجعات برای چکاپ برای تشخیص زود هنگام سرطان روده کاهش چشم‌گیری داشته‌است. تخمین زده شده‌است بسیاری از افراد دارای پولیپ روده و تومور‌های سرطانی شناسایی نشده‌اند. سرطان روده از جمله سرطان‌هایی است که ممکن‌است شخص با وجود پیش روی تومور علامت خاصی نداشته و با تشخیص زود هنگام پیش آگهی خوبی دارد.

برای حل این مشکل، کپسولی مجهز به یک دوربین کوچک برای مشاهده داخل روده معرفی شده‌است. این کپسول مجهز به دوربین در منزل توسط بیمار خورده می‌شود و پزشک از راه دور می‌تواند دستگاه گوارش را مورد بررسی قرار دهد. این راهکار می‌تواند جایگزین خوبی برای کولونوسکوپی باشد.

دکتر Alastair McKinlay ، رئیس انجمن گوارش انگلستان ، می‌گوید: «کپسول کولون یک فناوری جدید امیدوار کننده است که ممکن است برای برخی از بیماران یک مزیت واقعی ایجاد کند. به همین دلیل ، ما از این فرصت خدمات مناسب استقبال می‌کنیم تا محدودیت ها و مزایای این روش به درستی ارزیابی شود.»

منبع

واکسن کووید-۱۹

پلتفرم DR.B امکان دسترسی افراد به واکسن‌های اضافی کویید-۱۹ را فراهم کرد.

حفظ دمای مناسب نگهداری و انتقال واکسن و زمان مصرف از چالش‌های واکسیناسیون سراسری علیه کووید-۱۹ است. پلتفرم DR.B که به وسیله سیروس معصومی و دکتر لیپکین از ZOCDOC رهبری می‌شود امکانی را فراهم کرده است که افراد بتوانند با ثبت نام در این پلتفرم، با توجه به گروه‌های هدف واکسیناسیون در هر مرحله و قوانین دولتی، در صورت اضافه آمدن واکسن کووید-۱۹ در هر منطقه آن‌ها به نزدیک‌ترین مرکز برای دریافت این واکسن راهنمایی کند. در ایالات مختلف آمریکا مانند ماساچوست گزارشی‌هایی مبنی بر هدر رفت واکسن داده‌شده‌است. این پلتفرم قصد دارد از هدر رفت  این واکسن جلوگیری کند. تاکنون ۱ میلیون نفر در این پلتفرم ثبت‌نام کرده‌اند.

منبع

استارتاپ 100PLUS موفق به جذب سرمایه از دو سرمایه‌گذار فرشته به مبلغ ۲۵ میلیون دلار شد.

استارتاپ 100PLUS محصولاتی را طراحی کرده که امکان اندازه‌گیری و ثبت فشار خون، میزان گلوکز خون، اکسیژن سچوریشن و دما و وزن بیمار را از راه دور فراهم می آورد. این دستگاه به بیماران در هر روز یادآوری می‌کند که موارد ذکر شده را با استفاده از دستگاه ثبت کنند. 

این استارتاپ توانسته‌است ۲۵ میلیون دلار سرمایه در مرحله SEED از دو سرمایه گذار فرشته به نام‌های Henry Kravisو  George Roberts دریافت کند. این استارتاپ قصد دارد از سرمایه جذب شده در مرحله‌ی بذری(SEED) جهت توسعه هوش‌مصنوعی خود برای پایش سلامت بیماران استفاده کند.

منبع

تحلیل سرفه

اپلیکیشن Hyfe که با استفاده از هوش‌مصنوعی صدای سرفه کاربران را بررسی می‌کند ، هم اکنون در آلمان ، انگلستان و ایرلند در دسترس عموم قرار گرفت.

 

این اپلیکیشن با استفاده از الگوریتم‌های صوتی هوش‌مصنوعی سرفه‌های کاربران را تجزیه و تحلیل می‌کند . این برنامه با استفاده از اندازه‌گیری شدت و الگوی سرفه‌کردن ، افراد را قادر می سازد بیماری های مختلف را شناسایی کرده و ناهنجاری ها را تشخیص دهند. این علائم می‌توانند به عنوان یک سیستم هشدار دهنده اولیه برای بیماری هایی مانند COVID-19 و سرطان ریه استفاده شوند.

 

لولیان سیرکو ، بنیانگذار هایف ،می‌گوید: “سرفه ی می‌تواند اطلاعات زیادی از سلامتی افراد نشان دهد. با وجود این مسئله ، پایش سرفه معمولاً نادیده گرفته می شود و هایف امیدوار است که این وضعیت را تغییر دهد. ما بر این باوریم که هر سرفه نشانگر زیستی مهمی را برای طیف وسیعی از شرایط نشان می دهد ، اما تاکنون سرفه به ندرت تحلیل شده است. شبکه عصبی ما می تواند به کاربران کمک کند تا تغییرات سلامتی خود را در زمان واقعی شناسایی کنند. هدف ما این است که به هر کسی که دارای تلفن هوشمند است کمک کنیم از طریق بررسی سرفه به تشخیص فوری و دقیق برسد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کند. خواه یک فرد مبتلا به آسم در برلین باشد و یا مادر یک کودک بیمار در روستاهای آفریقا .

منبع

داروسازی مرک

شرکت داروسازی مِرک طی قراردادی استارتاپ POULTRY SENSE را خریداری کرد.

استارتاپ POULTRY SENSE  در کشور انگستان در زمینه پایش و جمع‌آوری داده با استفاده از سنسور‌های بی‌سیم هوشمند در سطح سالن‌های پرورش پرندگان و تحلیل آن‌های با استفاده از هوش‌مصنوعی فعال است. این استارتاپ راهکار‌های مدیری مختلف را بر اساس هوش‌مصنوعی خود برای حفظ سلامت گله‌ها ارائه می‌دهد.

منبع

 استارتاپ mesh bio موفق به جذب ۱.۸ میلیون دلار سرمایه در دور اول جذب سرمایه خود شد.

این استارتاپ که از سال ۲۰۱۸ در کشور سنگاپور، در زمینه تجزیه و تحلیل اطلاعات بیماران دارای بیماری‌های مزمن با همکاری سازمان‌ها و مراکز ارائه‌دهنده خدمات فعالیت می‌کند. این استارتاپ با استفاده از اطلاعات بیماران، مسیر بیماری آن‌ها را پیش‌بینی و راهکار‌هایی برای افزایش کیفیت زندگی و سلامت بیماران ارائه می‌دهد.

این استارتاپ توانسته در اولین دوره جذب سرمایه خود از citrine capital، مبلغ ۱.۸ میلیون دلار جذب سرمایه کند.

منبع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.