دنیای سلامت دیجیتال در هفتهای که گذشت
استارتاپ الایوکور ۶۵ میلیون دلار و ۴ استارتاپ سلامت دیجیتال دیگر نیز در این هفته موفق به جذب سرمایه شدند.
استارتاپ الایوکور (AliveCor) که سازندهی دستگاههای الکتروکاردیوگرافی (ECG) مبتنی بر هوش مصنوعی است، توانست مبلغ ۶۵ میلیون دلار برای سرمایهگذاری سری E خود جذب نماید. تصمیم بر آن است این سرمایه برای رشد و توسعهی پلتفرم کاردیولوژی از راه دور الایوکور هزینه شود. در این راستا ویژگیهایی از جمله خدمات سلامت از راه دور (telehealth)، تشخیص و مدیریت شرایط بیماری برای ارائهدهندگان خدمات سلامت و سازمانهای بهداشتی درمانی به پلتفرم آنها افزوده خواهد شد. همچنین با ورود OMRON به جمع سرمایهگذاران الایوکور قرار است خدمات مدیریت فشار خون بالا نیز به پلتفرم آن افزوده شود.
دیگر استارتاپهای سلامت دیجیتال که در هفتهی گذشته موفق به جذب سرمایه شدند عبارتند از:
استارتاپ استراوا (Strava) که شبکهی اجتماعی برای دوچرخه سواری و دویدن است، موفق به جذب سرمایهی سری F به مبلغ ۱۱۰ میلیون دلار شد.
استارتاپ آپ فرانت هلثکر (Upfront Healthcare)، پلتفرم ارتباطات و انگیزهبخشی سلامت، در سری B سرمایهگذاری توانست مبلغ ۱۱.۵ میلیون دلار جذب نماید.
پلتفرم نوبتدهی آنلاین سالو (Solv) در سری B+ خود مبلغ ۲۷ میلیون دلار جذب سرمایه نمود.
استارتاپ لولز (Levels)، سیستم پوشیدنی زیستی که تاثیرات رژیم و سبک زندگی را بر سلامت متابولیک ارزیابی میکند، سرمایهی بذری به مبلغ ۱۲ میلیون دلار جذب کرده است.
منبع خبر از MobiHealth News
مدترونیک چند ماه پس از خرید استارتاپ کامپنیون مدیکال، قلم انسولین هوشمند خود با قابلیت چندین تزریق در روز را روانهی بازار کرد.
کمی پس از خرید استارتاپ کامپنیون مدیکال -سازندهی قلمهای انسولین هوشمند- توسط شرکت مدترونیک، این شرکت دستگاه InPen را که با سیستم مانیتورینگ گلوگوز (CGM) هماهنگ شده است، رسما وارد بازار کرد. دستگاه InPen مدترونیک تنها قلم انسولین هوشمند است که تائیدیهی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای چندین تزریق در روز را بهدست آورده است.
با این سیستم بیماران مبتلا به دیابت میتوانند در کنار اطلاع از دقیق گلوگوز خود در همان لحظه، اطلاعات مربوط به دوز انسولین را نیز در یک اپلیکیشن داشته باشند.
منبع خبر از MobiHealth News
شروع به کار خدمات داروخانهی آمازون: کاربران میتوانند داروهای تجویزشدهی خود را آنلاین از آمازون خریداری کنند.
غول بزرگ خردهفروشی آمازون از طریق داروخانهی آنلاین وارد بازار سلامت شده است. خدمات داروخانهی آمازون به کاربران این امکان را میدهد که تمام فرایند خرید، پرداخت و دریافت دارو را از کامپیوتر و تلفن همراه خود انجام دهند. این سیستم امکان استفاده از خدمات بیمه را نیز فراهم نموده است.
از سال ۲۰۱۸ زمزمههای ورود آمازون به بازار سلامت بهویژه پس از خرید شرکت پیلپک (PillPack) به ارزشی حدود ۱ میلیارد دلار وجود داشت.
منبع خبر از digitalhealth.net
آغاز همکاری استارتاپ کی هلث با مایو کلینیک و جذب سرمایه ۴۲ میلیون دلاری این استارتاپ
استارتاپ کی هلث (K Health) که سیستم مراقبتهای اولیهی سلامت مبتنی بر داده و هوش مصنوعی است و بیش از ۴ میلیون کاربرد دارد، همکاری خود با مایو کلینیک (Mayo Clinic) را اعلام کرد. این همکاری از طریق پلتفرم اطلاعات مایو کلینیک و به منظور تقویت و سرعت بخشیدن به مدلهای مراقبت مجازی صورت میگیرد.
همچنین استارتاپ کی هلث موفق به جذب سرمایهی سری D خود به ارزش ۴۲ میلیون دلار شد. نکتهی جالب آنکه آنتونیو گراسیاس -مدیر عامل والور ایکوئیتی پارتنرز (Valor Equity Partners)- سرمایهگذار اصلی این دور، در هیات مدیرهی کی هلث خواهد بود. وی از اعضای هیات مدیرهی اسپیس ایکس و تسلا نیز است.
منبع خبر: HIT Consultant
بنیاد گیتز (Gates) گرنت ۴.۹۵ میلیون دلاری برای توسعهی سیستم سونوگرافی ریه با هدایت هوش مصنوعی را به کپشن هلث اهدا کرد.
شرکت کپشن هلث، از پشگامان هوش مصنوعی در پزشکی، اعلام کرد که گرتنی به ارزش ۴.۹۵ میلیون دلار از بنیاد بیل و ملیندا گیتز برای توسعهی نوآوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی در سونوگرافی ریه دریافت کرده است. این گرنت به دلیل نیاز به راهکار تشخیصی دقیق و سریع برای پنومونی به کپشن هلث تعلق گرفته است. پنومونی از مهمترین عوامل مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال بهویژه در کشورهایی با امکانات محدود است.
کپشن هلث نخستین و تنها پلتفرم هوش مصنوعی دارای تائیدیهی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) است که پزشکان بدون تجربهی سونوگرافی را قادر به انجام سونوگرافی قلب و اکوکاردیوگرافی میکند.
منبع خبر HIT Consultant