کپشن‌هلث، اکوکاردیوگرافی با کمک هوش مصنوعی

0 681

استارتاپ کپشن هلث از هوش مصنوعی برای ثبت و تفسیر آزمایش‌های اکوکاردیوگرافی استفاده می‌کند و به کسانی که تخصصی در این زمینه ندارند کمک می‌کند تا اکوکاردیوگرافی را به راحتی انجام دهند.

کشور

ایالات متحده امریکا

سال تأسیس

2013

وب‌سایت

www.captionhealth.com

چرا محصول این استارتاپ اهمیت دارد؟

معمولا از اولتراسوند برای بررسی عملکرد قلب استفاده می‌شود. علیرغم اینکه با کوچک‌تر و قابل حمل شدن سیستم‌ها، دسترسی به دستگاه‌‌های اولتراسوند تشخیصی افزایش یافته، اما یک چالش اساسی باقی مانده است؛ انجام معاینه‌ با اولتراسوند بسیار دشوار است و فقط توسط متخصصانی که سال‌ها آموزش تخصصی دیده‌‌اند امکان‌پذیر است.

کپشن ای. آی.، گسترش مهارت بالینی با ثبت و تفسیر هوشمند سونوگرافی

کپشن ای. آی. یک سیستم ثبت تصاویر اولتراسوند پزشکی با کمک هوش مصنوعی است. این سیستم نرم‌افزاری، ارائه‌دهندگان خدمات سلامت را توانمند می‌سازد تا بدون تجربه‌ی قبلی کار با اولتراسوند، آزمایش‌های سونوگرافی را با کیفیت تشخیصی مناسب و با اطمینان انجام دهند. نرم‌افزار کپشن ای. آی. با سیستم‌های اولتراسوند تشخیصی موجود ادغام شده و از دو بخش راهنمای کپشن (Caption Guidance) و تفسیر کپشن (Caption Interpretation) بهره می‌برد. راهنمای کپشن یک راهنمایی فوری و دقیق در مورد محل قرارگیری مبدل و کار با آن بر روی بدن را بیمار فراهم می‌کند. تفسیر کپشن محاسبه‌ی خودکار پارامترهای سنجش در محل و ارائه‌ی فیدبک فوری را امکان‌پذیر می‌سازد. تفسیر هوشمند، کسر جهشی (ejection fraction) را که پرکاربردترین اندازه‌گیری برای ارزیابی عملکرد قلب است، به صورت خودکار محاسبه می‌کند و از چندین نمای اولتراسوند رایج بهره می‌برد (AP4، AP2، PLAX).

هدف کپشن ای. آی. جایگزینی سونوگرافیست‌های ماهر نیست، بلکه افزایش تعداد متخصصان مراقبت‌های سلامت است که می‌توانند اولتراسوند قلبی متمرکز را در محل مراقبت انجام دهند. این کار می‌تواند به پشتیبانی از تصمیم‌گیری بالینی کمک کند، تشخیص و مدیریت به موقع را امکان‌پذیر سازد و صرفه‌جویی در زمان و هزینه به همراه داشته باشد.

محصول این استارتاپ چه مزیتی نسبت به دیگر رقبا دارد؟

          پرتابل و قابل استفاده با دستگاه‌های مختلف سونوگرافی

          قابل استفاده توسط افراد بدون تجربه‌ی قبلی کار با اولتراسوند

          ارائه‌ی ارزیابی سریع و دقیق

          ارزیابی خودکار کیفیت و بهبود کیفیت تشخیص با ارائه‌ی بازخورد آنی

استفاده از این محصول چه نتایجی را به همراه داشته است؟

در فوریه 2021، کپشن هلث از انتشار مطالعه‌ای خبر داد که مبنای مجوز بررسی پیش از بازار FDA De Novo در سال 2020 بوده است. در این مقاله که در JAMA Cardiology منتشر شده، هشت پرستار با تجربه‌ی کم در انجام سونوگرافی، از این نرم‌افزار برای ایجاد تصاویر اکوکاردیوگرافی کمک گرفتند. این مطالعه بر روی 240 بیمار در سنین 91-20 سال انجام شد، که 42% آنها زن بودند. نشان داده شد که کیفیت تشخیصی تصاویر ثبت شده توسط پرستاران در حدی بود که توانستند اندازه و عملکرد بطن چپ را در 98.8% بیماران، اندازه و عملکرد بطن راست را در 92.5% بیماران و وجود افیوژن پریکاردیال را در 98.8% بیماران به درستی ارزیابی کنند.

کپشن ای. آی. یکی از 20 دستگاه تحول‌آفرینی است که تاکنون توسط FDA تاییدیه گرفته‌اند. در سال 2020 برای کمک به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در خط مقدم مبارزه با کووید- 19، از جانب FDA مجوز استفاده اضطراری دریافت کرد.

همچنین این استارتاپ در سال 2020 در لیست 150 استارتاپ سلامت دیجیتال آینده‌دار CB Insights قرار گرفته و توانست از بنیاد بیل و ملیندا گیتس 4.95 میلیون دلار گرنت دریافت کند.  

 بنیان‌گذاران کپشن هلث چه کسانی هستند؟

چارلز کادیو (Charles Cadieu)، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت کپشن هلث، دانش‌‌آموختۀ مهندسی الکترونیک و کامپیوتر دانشگاه MIT، دارای مدرک دکتری علوم اعصاب از دانشگاه برکلی و پژوهشگر فوق دکتری دانشگاه کمبریج در زمینه‌ی علوم اعصاب محاسباتی و یادگیری عمیق است.

کیلیان کوپسل (Kilian Koepsell)، هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد فناوری کپشن هلث، در رشته‌ی فیزیک و ریاضیات با مدرک دکتری از دانشگاه هامبورگ فارغ‌التحصیل شده و سوابق تحقیقاتی در زمینه‌ی علوم اعصاب دارد. وی در سال 2008 شرکت White Matter Technologies را تأسیس کرد که در زمینه‌ی الگوریتم‌های فشرده‌سازی تصویر و ویدئو فعالیت داشت.

مدل درآمدی این استارتاپ چگونه است؟

مشتریان محصول استارتاپ کپشن هلث، مراکز درمانی و ارائه‌ی خدمات سلامت هستند. از این رو این استارتاپ از مدل درآمدی B2B بهره می‌برد.

این استارتاپ در جذب سرمایه چگونه عمل کرده است؟

استارتاپ کپشن هلث تاکنون توانسته است طی 5 دوره 60.9 میلیون دلار سرمایه جذب کند و در حال حاضر در سری B قرار دارد.

این شرکت در سال 2020 گرنتی به ارزش ۴.۹۵ میلیون دلار از بنیاد بیل و ملیندا گیتس برای توسعه‌ نوآوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در سونوگرافی ریه دریافت کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.