ویژگی جدید اپلیکیشن مایسکین برای اندازه‌گیری ضایعات پوستی

0 999

استارتاپ مایسکن(miiskin) ویژگی بررسی اندازه ضایعات پوستی را با استفاده از تلفن‌همراه به برنامه خود اضافه کرد.

استارتاپ مایسکین یک پلتفرم دیجیتال است که به افراد کمک می‌کند بتوانند به صورت مداوم تغییرات پوست خود را با استفاده از تلفن‌همراه ردیابی و پایش کنند. این استارتاپ ویژگی جدیدی را تحت عنوان mole sizing  اضافه کرده است که به کاربر این امکان را می‌دهد تا اندازه ضایعات پوستی و خال‌های خود را از طریق مقایسه با یک شی مرجع مانند سکه بررسی و تغییرات را ارزیابی نمایند و در صورت نیاز با پزشک به صورت آنلاین مشورت کنند. این ابزار از یادگیری ماشین و بینایی ماشین جهت تشخیص استفاده می‌کند.

منبع

کاربرد هوش‌مصنوعی در پاتولوژی

 همکاری پروشا و یونی‌لب جهت بهبود تشخیص‌های آزمایشگاهی

استارتاپ پروشا (proscia) و یونی‌لب (unilab) جهت افزایش کارایی و بهبود تشخیص در آزمایشگاه‌های پاتولوژی با استفاده از هوش‌مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

استارتاپ پروشا در زمینه ارائه راهکار‌های محاسباتی و هوش‌مصنوعی به آزمایشگاه‌های تشخیصی فعال است. طی این همکاری یونی‌لب اطلاعات تشخیصی خود که تاکنون مورد پردازش قرار نگرفته‌اند را در اختیار این استارتاپ قرار می‌دهد.

دکتر کریستین ربهان ، مدیر ارشد پزشکی و عملیاتی در یونی‌لب، می‌گوید: «در یونی‌لب، ما به خاطر تشخیص دقیق و به موقع به خود افتخار می کنیم. با استفاده از راه حل های هوش‌مصنوعی پروشا ما می توانیم کیفیت مراقبت از بیماران را بهبود بخشیم و به پزشکان مراجعه کننده خود بهتر خدمت کنیم.»

منبع

 

تشخیص میزان شدت بروز علائم در بیماریکووید-۱۹

ابزار آنلاین تشخیص موارد شدید کووید-۱۹ معرفی شد.

دانشمندان آلمانی ابزاری آنلاین جهت تشخیص موارد شدید کووید-۱۹ با استفاده از اطلاعات ژنتیکی را معرفی کردند.

  Bcpro.app ابزاری آنلاین بر پایه محاسبات ابری است که با کمک آن افراد می‌توانند با وارد کردن و آپلود کردن داده‌های ژنتیکی خود خطر ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را پیش‌بینی‌کنند. این سیستم با استفاده از پیدا کردن روابط بین داده‌های ژنتیکی افراد و میزان و شدت ابتلای افراد مختلف به کووید-۱۹ بنا شده‌است. اطلاعات این تحقیق در مجله‌ی  Frontiers of Immunology منتشر شده‌است.

این دانشمندان امیدوارند بتوانند با استفاده از این ابزار و مجوز‌های اخذ شده از مراجع ذی‌ربط اولویت‌های واکسیناسیون را بر اساس خطر ابتلا به نوع شدید براساس اطلاعات ژنتیکی افراد تغییر دهند تا از بروز مرگ‌و‌میر بیشتر بر اثر ویروس کووید-۱۹ جلوگیری کنند.

 

منبع

مراقبت از بیمار با بینایی ماشین

 اکسی‌هلث موفق به دریافت مجوز De Novo از سازمان FDA شد.

 

سرویس نظارت بر بیمار استارتاپ اکسی‌هلث(oxehealth) موفق به دریافت مجوز De Novo از سازمان غذا و دارو‌ی ایالات متحده آمریکا شد.

این استارتاپ با استفاده از یادگیری‌ماشین و بینایی‌ماشین سعی در ارائه‌خدمات مراقبت از راه دور و نظارت بر رفتار‌ها و سلامت بیماران دارد. مشتریان هدف این استارتاپ سالمندان به خصوص مراکز نگهداری از سالمندان هستند.

در سال ۲۰۱۸ این استارتاپ موفق به اخذ گواهی تجهیزات پزشکی اروپا شده‌بود و اکنون با دریافت این گواهی از سازمان غذا و دارو آمریکا می‌تواند در تمامی ایالت‌های آمریکا با پزشکان و پرستاران همکاری کند.

اکسی‌هلث محصول این استارتاپ است. این محصول کارکنان را را قادر می سازد تا هشدار‌های به موقع برای حوادث مختلف را از راه دور دریافت کنند و از حوادثی مانند سقوط سالمندان از تخت و افتادن بر روی زمین جلوگیری نمایند. 

مجوز De Novo به دستگاه‌هایی که مشابه آن وجود نداشته ولی از نظر ایمنی و کارآیی مورد اطمینان بوده و به تایید مراجع علمی رسیده است داده‌می‌شود. این طبقه‌بندی مجوز مبتنی بر ریسک است. دستگاه‌هایی که در طبقه‌بندی ۱ و ۲ این نوع مجوز قرار‌می‌گیرند می‌توانند به بازار عرضه‌شوند.

منبع

 

جذب سرمایه استارتاپ سلاکت دیجیتال

جذب سرمایه ۱۹۲ میلیون دلاری استارتاپ cityblock

 استارتاپ سیتی‌بلاک (cityblock health) موفق به جذب ۱۹۲ میلیون دلار سرمایه در سری c شد.

این استارتاپ در زمینه همکاری با بیمه‌ها و شناسایی نقاط ضعف با استفاده از اطلاعات سازمان‌ها و بیمه‌های سلامت فعالیت می‌کند. این استارتاپ به افراد کم درآمد کمک می‌کند تا بتوانند از خدمات بیمه به صورت بهتری استفاده کنند. در دوران پاندمی کووید-۱۹ این استارتاپ به شرکت‌ها کمک کرده‌است تا افرادی را که بیشتر در معرض ابتلا هستند شناسایی و به آن‌ها خدماتی مبتنی بر ارزش را پیشنهاد دهد. در این مدل افراد به جای پرداخت برای خدمات مختلف یک حق عضویت ثابت پرداخت کنند.
منبع

 

جذب سرمایه استارتاپ سلامت دیجیتال

جذب سرمایه ۱۶۸ میلیون دلاری استارتاپ crossover

استارتاپ کراس‌آور (crossover) موفق به جذب ۱۶۸ میلیون دلار سرمایه در سری D شد.

استارتاپ  کراس‌آور در زمینه ارائه خدمات بهداشتی، بیمه و سلامتی از راه دور برای سازمان‌ها و شرکت‌ها فعالیت می‌کند. در حال حاضر این استارتاپ به ۴۰۰ هزار عضو در ۱۱ ایالت آمریکا ارائه خدمات داده و با استفاده از اطلاعات کارکنان سازمان‌ها افراد کم ریسک را برای صرفه‌جویی در هزینه‌های بیمه برای شرکت‌ها و سازمان‌ها شناسایی می‌کند.

این استارتاپ موفق به جذب ۱۶۸ میلیون دلار سرمایه در دور ۴‌ام جذب سرمایه خود از شرکت دیِرفیلد منیجمنت (deerfield management) شده‌است.

منبع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.