دنیای سلامت دیجیتال در هفته‌ی گذشت

0 651

فایزر، آستارازنکا، مِرک و آمازون با همکاری یکدیگر آزمایشگاه سلامت دیجیتال تاسیس می‌کنند!

آزمایشگاه نواوری سلامت دیجیتالPfizer ،AstraZeneca ،Merck و Teva و همچنین صندوق زیست فناوری فلسطین اشغالی و غول فناوری Amazon Web Services برای ایجاد آزمایشگاه نوآوری در زمینه‌های سلامت دیجیتال همکاری می‌کنند. این شرکت‌ها از یک فرایند رقابتی که توسط سازمان نوآوری فلسطین اشغالی همراه با طرح ملی دیجیتال در وزارت دیجیتال ملی (National Digital Ministry) صورت گرفت، انتخاب شدند.

این آزمایشگاه سلامت دیجیتال در پارک علمی Rehovot تأسیس می‌شود و به کارآفرینان و شرکت‌های نوپا در مراحل اولیه برای مقابله با چالش‌های صنعت بهداشت و درمان از مرحله‌ی ایده‌پردازی تا رسیدن به اثبات مفهوم کمک خواهد‌ کرد. این آزمایشگاه که قرار است در سال ۲۰۲۱ افتتاح شود، به‌عنوان بخشی از برنامه آزمایشگاه نوآوری سازمان نوآوری فلسطین اشغالی به آزمایشگاه‌های نوآوری موجود خواهد پیوست.

هدف این آزمایشگاه کمک به تأسیس و پیشرفت استارتاپ‌های جدید در حال توسعه‌ی فناوری‌های محاسباتی مبتنی بر هوش مصنوعی با هدف کشف راه‌حل‌ها و روش‌های درمانی شخصی‌سازی‌‌شده‌ است.

منبع: hitconsultant

 همکاری mediktor و sanofi برای تجزیه و تحلیل سرفه با استفاده از هوش مصنوعی

تحلیل صدای سرفه با هوش مصنوعیاستارتاپ Mediktor با همکاری شرکت داروسازی sanofi وب آنالیزوری به زبان اسپانیایی برای تجزیه‌ و‌ تحلیل سرفه با استفاده از هوش مصنوعی طراحی ‌می‌کند.

برای شناسایی نوع سرفه‌ای که کاربر از آن رنج می‌برد، صدای سرفه باید ضبط شده و روی وب بارگذاری شود.

این وب آنالیزور می‌تواند بیمار را نیز راهنمایی کرده تا درمان خاصی برای نوع سرفه شناسایی‌شده، پیدا کند.

استارتاپ medktor  از سال ۲۰۱۱ در شهر بارسلون اسپانیا در زمینه‌ی خدمات هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای تحلیل علائم بیماران و کمک به تشخیص بیماری فعالیت می‌کند و تاکنون موفق به جذب ۳ میلیون دلار سرمایه شده‌ است.

منبع: healthcareitnews

هوش مصنوعی ابزاری برای کنترل سلامت افراد دورکار در خانه

کنترل سلامت افراد در دورکاریاستارتاپ vitrue ابزار جدید هوش مصنوعی را برای بهبود سلامت و بهره‌وری نیروی کار از راه دور راه‌اندازی کرده است. VIDA، از بینایی ماشین برای ارزیابی کار کارمندان در خانه، از راه وبکم طراحی‌ شده‌ است.

این فناوری موقعیت شانه، فاصله‌ی صفحه‌ی لپ‌تاپ تا چشم، ارتفاع صفحه و زاویه‌ی خم‌شدن کمر را تجزیه و تحلیل می‌کند. همچنین عواملی مانند نور طبیعی، بی‌نظمی محیط اطراف و وجود گیاهان را ارزیابی می‌کند.

پس از جمع‌آوری اطلاعات توصیه‌هایی برای کمک به افراد برای جلوگیری از مشکلات اسکلتی – عضلانی و توصیه‌هایی عملی در مورد چگونگی تغییر میز کار و تمریناتی برای بهبود وضعیت بدن به افراد داده‌ می‌شود.

 

منبع: healthcateitnews

در سال ۲۰۲۱ برای سفر کردن، مسافران ممکن‌است به پاسپورت کووید-۱۹ نیاز داشته‌باشند!

پاسپورت کووید-۱۹چندین شرکت و گروه فناوری شروع به توسعه‌ی برنامه‌ها یا سیستم‌های تلفن‌های هوشمند برای افراد کرده‌اند تا جزئیات آزمایش‌ها و واکسیناسیون کووید-۱۹ خود را بارگذاری کنند. افراد می‌توانند از این مدارک دیجیتال برای ورود به سالن‌های کنسرت، استادیوم‌ها، سینماها، دفاتر یا حتی کشورها استفاده کنند.

در طراحی این شبکه‌ی نو‌آورانه سازمان غیرانتفاعی The Commons Project و مجمع جهانی اقتصاد، با همکاری چندین شرکت هواپیمایی از جمله Cathay Pacific ،JetBlue ،Lufthansa ،Swiss Airlines United Airlines Virgin Atlantic و همچنین صدها سیستم بهداشتی همکاری کرده است. 

برنامه‌ی CommonPass که توسط این گروه ایجاد شده است، به کاربران امکان می‌دهد داده‌های پزشکی مانند نتیجه‌ی آزمایش کووید-۱۹ یا اطلاعات واکسیناسیون را که توسط بیمارستان یا پزشک بارگذاری می‌شود، به یک گواهی بهداشت یا یک کد QR تبدیل کرده که بدون افشای اطلاعات حساس می‌تواند از آن استفاده کند.

شرکت‌های بزرگ فناوری نیز در حال فعالیت هستند. IBM برنامه‌ی اختصاصی خود را با نام Digital Health Pass توسعه داده است كه به شركت‌ها و مراكز اجازه می‌دهد تا شاخص‌های مورد نیاز خود را برای ورود از جمله نتیجه‌ی آزمایش کووید-۱۹، بررسی دما و سوابق واکسیناسیون را شخصی سازی كنند.

منبع: winknews

جذب سرمایه استارتاپ‌های سلامت دیجیتال در هفته‌ای که گذشت

 استارتاپ Exscientia موفق به جذب ۳.۴ میلیون پوند سرمایه از بنیاد بیل و ملیندا گیتس شد!

جذب سرمایه استارتاپ سلامت دیجیتال

 

استارتاپ Exscientia موفق به جذب ۳.۴ میلیون پوند سرمایه از بنیاد بیل و ملیندا گیتس شد.

این استارتاپ با به‌کارگیری هوش مصنوعی و بیگ دیتا داروی‌های جدیدی را برای بیماری‌های مختلف در زمان کمتر نسبت به دارو‌سازی‌های سنتی طراحی می‌کند. با این جذب سرمایه این استارتاپ می‌تواند هوش مصنوعی خود با نام Centaur Chemist را توسعه داده و برای بیماری‌های عفونی مانند سل و مالاریا دارو‌های جدیدی طراحی کند.

 

 

منیع: siliconcanals

 

 استارتاپ Diamater Health  موفق به جذب ۱۸ میلیون دلار سرمایه در اولین روز از سال نوی میلادی شد!

جذب سرمایه استارتاپ سلامت دیجیتال

 

استارتاپ diamater health موفق به جذب ۱۸ میلیون دلار سرمایه در اولین روز از سال نوی میلادی شد و مجموع کل سرمایه‌ی جذب‌شده توسط این استارتاپ به رقم ۲۹.۷ میلیون دلار رسید.

این استارتاپ از سال ۲۰۱۳ در زمینه‌ی جمع‌آوری و تحلیل داده‌های بیماران و پرونده‌های الکترونیک در آمریکا فعالیت می‌کند.

 

 

 

منبع: pulse2

 

 استارتاپ چینی dxy طی هفته‌ی گذشته موفق به جذب ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه از هولدینگ Tencent شد.

جذب سرمایه استارتاپ سلامت دیجیتال

 

استارتاپ چینی dxy که بستری آنلاین برای ارتباط میان پزشک و بیمار است، طی هفته‌ی گذشته موفق به جذب ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه شد و مجموع سرمایه‌ی جذب‌شده خود را به رقم ۶۸۲ میلیون دلار رساند.

این شرکت در ابتدا به‌عنوان یک پلتفرم برای اشتراک دانش و اطلاعات برای پزشکان فعالیت می‌کرد و سپس دامنه‌ی فعالیت خود را گسترده‌تر نمود و خدمات مشاوره به بیماران و فروش محصولات سلامت را نیز در دستور کار خود قرار داد. 

 

 

منبع: medcitynews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.