برگزاری پنل «روندهای سرمایه‌گذاری تکنولوژی سلامت» در سومین نشست سرمایه‌گذاری فناوری گروه D-8

0 747

سومین نشست سرمایه‌گذاری فناوری TIM 2021 با حضور نمایندگانی از کشورهای عضو سازمان D-8 و شرکت‌ها و استارتاپ‌های فعال در حوزه‌ی فناوری در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه برگزار شد. این نشست پلتفرم و پلی ارتباطی برای تعامل و تبادل میان سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان است. یکی از اهداف برگزاری این رویداد گرد هم آمدن وی‌سی‌ها، فرشتگان سرمایه‌گذاری و صندوق‌های سرمایه‌گذاری است.

این دوره با حضور ۴۰ سرمایه‌گذار از ۲۱ کشور، با اجرای ۵ پنل و ۶ سخنرانی و به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) در پارک فناوری پردیس تهران برگزار شد و ۳۰٪، استارتاپ‌های شرکت‌کننده‌ی فعال در حوزه‌ی سلامت بودند.

در دومین روز این رویداد پنل «روندهای سرمایه‌گذاری تکنولوژی سلامت» به میزبانی دکتر آیدین پرنیا، مدیر آزمایشگاه نوآوری سلامت دیجیتال مدلین و با حضور مدیران فعال در حوزه‌ی سلامت برگزار شد. افراد حاضر در این پنل دکتر فرهنگ باقری، مدیر اجرایی کارخانه‌ی نوآوری های‌وی، دکتر علیرضا زهرایی، مدیر عامل شتاب‌دهنده‌ی سلامت الکترونیک کارا، دکتر زهرا کلاهدوز، مدیر عامل شرکت فراپایش امین و دکتر حسین مرتضوی، مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان پردیس مروابن فارمد بودند. در این پنل به موضوعاتی مانند سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در حوزه‌ی سلامت، راهکارهای استارتاپ‌ها برای استفاده از این سرمایه‌گذاری‌ها و چالش‌های جذب سرمایه اشاره شد. 

منبع: techpark

ادغام شرکِر (Sharecare) و ورود آن به بازار بورس نزدک

شرکت Sharecare به صورت رسمی ادغام خود با یک شرکت اکتساب با هدف ویژه (SPAC) را اعلام کرد. در این معامله شرکت شرکر با فالکون کپیتال (Falcon Capital Acquisition) ادغام شده و وارد بازار بورس نزدک (NASDAQ) می‌شود.

شرکر یک شرکت سلامت و تندرستی است که منابع، برنامه‌ها و اطلاعات شخصی‌سازی‌شده را برای بهبود سلامت در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد. معامله‌ی صورت گرفته ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌ی رشد برای شرکت فراهم کرده و ارزش کلی آن را به ۳.۹ میلیارد دلار می‌رساند.

منبع: mobihealthnews

معرفی دستگاه بازتوانی سکته‌‌ی مغزی برین کیو (BrainQ) به‌عنوان دستگاه تحول آفرین توسط FDA

برین کیو (BrainQ) استارتاپی است که یک دستگاه پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی را برای بازتوانی بیماران دچار سکته‌ی مغزی توسعه می‌دهد. طی هفته‌ی اخیر این شرکت اعلام کرد که محصول آن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به‌عنوان یک دستگاه تحول‌آفرین (Breakthrough Device) معرفی شده است. این انتخاب بر اساس آخرین نتایج یک کارآزمایی بالینی کنترل‌شده‌ی تصادفی روی بیماران مبتلا به سکته‌ی مغزی ایسکمیک انجام شده است.

محصول برین کیو درمانی بر اساس میدان مغناطیسی و با هدف تقویت بهبودی و کاهش ناتوانی ناشی از سکته‌ی مغزی است. اساس کاری این دستگاه مبتنی بر تحلیل امواج مغزی و تفسیر آن‌ها برای رسیدن به یک معیار بیولوژیک از عملکرد مغز است. سپس الگوریتم‌های اختصاصی یادگیری ماشین، میدان‌های الکترومغناطیسی کم‌توانی با قابلیت تنظیم فرکانسی ایجاد می‌کنند که با تکیه بر توانایی نوروپلاستیسیتی مغز، در بازتوانی بیماران و بازیابی توانایی‌های از دست رفته موثر خواهد بود. این سیستم پوشیدنی متصل به ابر برای درمان‌ مقیاس‌پذیر و قابل حمل طراحی شده و قابل استفاده در منزل است.

برنامه‌ی دستگاه‌های تحول‌آفرین، برنامه‌ی اختصاصی FDA برای برخی از تجهیزات پزشکی و محصولات ترکیبی قابل کنترل با دستگاه است که تشخیص یا درمان موثرتری برای بیماری‌ها یا شرایط تهدید‌کننده‌ی زندگی ارائه می‌کنند.

شرایط جدید سبب فراهم آمدن فرصت همکاری نزدیک برین کیو با FDA است. این شرایط می‌تواند امکانی برای تسریع برنامه‌های توسعه و ورود محصول به بازار ایجاد ‌کند. همچنین انتخاب این محصول به‌عنوان دستگاه تحول‌آفرین، امکان دسترسی به حمایت اختصاصی برنامه‌ی Medicare از فناوری‌های ابتکاری (MCIT: Medicare Coverage of Innovative Technology) را برای برین کیو فراهم می‌کند. از این طریق حمایت Medicare همزمان با مجوز بازار FDA در اختیار برین کیو قرار می‌گیرد.

منبع: prnewswire

MyDignio، اپلیکیشنی برای مراقبت خانگی از بیماران کووید-۱۹

اپلیکیشن توسعه‌یافته توسط شرکت نرم‌افزارهای پزشکی Dignio به بیماران کمک می‌کند تا با آسودگی در خانه تحت نظارت خدمات مراقبتی باشند. بیمارانی که از این برنامه استفاده می‌کنند، اپلیکیشن MyDignio را دانلود کرده و از دستگاه‌های پزشکی مجهز به بلوتوث آن استفاده می‌کنند. دستگاه‌ها دمای بدن و سطح اکسیژن خون فرد را پایش می‌کنند. این برنامه به یک صفحه نمایش در مرکز بهداشت محلی متصل می‌شود که اجازه می‌دهد این خوانش‌ها توسط تیم بالینی ارزیابی شوند. کاربران علائم خود را از طریق یک پرسشنامه‌ی درون‌برنامه‌ای نیز گزارش می‌کنند.

با استفاده از این برنامه که کاربری آسانی دارد، داده‌‌های بیماران به صورت خودکار ثبت شده و با اولین نشانه‌های بدتر شدن حال، هشدارهایی به کارکنان مراقبت سلامت ارسال می‌شود. بنابراین آن‌ها می‌توانند به صورت ایمن بیماران کووید-۱۹ را در خانه ردگیری کنند. این روند سبب می‌شود بیمارانی که نیاز بیشتری به مراقبت دارند در اولویت باشند. این پلتفرم بیماران را قادر می‌سازد از طریق پایش و ارتباط روزانه در سلامت خود مشارکت داشته باشند و از پذیرش غیرضروری در بیمارستان جلوگیری می‌کند.

منبع: med-technews

عرضه‌ی عمومی سهام شرکت مراقبت از نوزاد اولت (Owlet) پس از ادغام با شرکت SPAC

شرکت اولت بیبی کر (Owlet Baby Care)، تولیدکننده‌ی محصولات پایش نوزادان، برنامه‌ی خود را برای ادغام با شرکت سندبریج اکویزیشن (Sandbridge Acquisition Corporation) اعلام کرد. سندبریج یک شرکت اکتساب با هدف ویژه (SPAC) با پشتیبانی صندوق‌های خصوصی سندبریج کپیتال (Sandbridge Capital) و PIMCO است. پیش‌بینی می‌شود این قرارداد در سه ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۱ بسته شود. این معامله سبب می‌شود ارزش کلی سهام اولت نزدیک به ۱.۰۷ میلیارد دلار شود. پس از این قرارداد، اولت می‌تواند وارد بازار سهام نیویورک شود.

اولت از فناوری پالس‌اکسی‌متری برای ردیابی ضربان قلب، سطح اکسیژن و الگوی خواب نوزادان استفاده می‌کند. مانیتور می‌تواند به دوربین اولت (Owlet Cam) متصل شود تا برای والدین امکان دیدن نوزادان را از طریق برنامه‌ی تلفن هوشمند فراهم کند.

شرکت اولت در حال حاضر مانیتورهای پوشیدنی و هوشمند متصل را به مصرف‌کنندگان ارائه می‌کند اما گفته شده که به دنبال مجوز FDA برای محصولات جدید با علائم گسترده‌تر و قابلیت‌های تله‌هلث است.

منبع: mobihealthnews

برنامه‌ی مشارکت بلندمدت شرکت مهندسی سلامت زیمنس با بیمارستان کَنتونسپیتال بادِن برای بهبود مراقبت از بیماران

شرکت مهندسی سلامت زیمنس (Siemens Healthineers) و بیمارستان کنتونسپیتال بادن (Kantonsspital Baden) (KSB) در سوئیس، یک همکاری استراتژیک و فناورانه را برای ۸ سال آینده آغاز کرده‌اند.

این برنامه‌ی همکاری شامل تهیه و نگهداری سیستم‌های تصویربرداری پزشکی، مدیریت فناوری ابتکاری، گسترش راهکارهای تله‌مدیسین، نیازهای فناوری و ارزیابی ظرفیت، بهینه‌سازی فرایند و برنامه‌های آموزش کارکنان است. همچنین زیمنس پشتیبانی فعالی در انتقال تمام فناوری‌ها به ساختمان جدید بیمارستان و راه‌اندازی آن ارائه می‌کند. طبق برنامه‌‌ریزی‌ها این پروژه در اواخر سال ۲۰۲۳ به بهره‌برداری می‌رسد. گسترش برنامه‌های تحقیقاتی این بیمارستان نیز طی این برنامه تحت حمایت قرار خواهند گرفت.

بیمارستان KSB به‌عنوان یکی از پررشدترین و مبتکرترین ارائه‌دهندگان خدمات سلامت در سوئیس شناخته می‌شود. این بیمارستان سالانه به بیش از ۲۰۰ هزار بیمار خدمات ارائه می کند. طی چند سال آینده KSB جدیدترین فناوری پزشکی را به‌دست خواهد آورد که کمک می‌کند مراقبت از بیمار را در منطقه‌ی خود بیش از پیش بهبود بخشد. برنامه‌ریزی شده که این بیمارستان به مرکز جهانی مشارکت‌های ارزشی زیمنس تبدیل شود.

حجم قرارداد مشارکت نزدیک به ۴۴ میلیون فرانک سوئیس، تقریبا معادل ۴۱ میلیون یورو است.

منبع: digitalhealthnews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.