جذب سرمایه استارتاپ دکتر ساینا از صندوق سرمایهگذاری جسورانه سرو
استارتاپ دکتر ساینا موفق شد که در فروردین ماه سال 1400 از صندوق سرمایهگذاری جسورانه سرو، جذب سرمایه نماید. به گفته مهدی خدادادی مدیرعامل دکتر ساینا، این سرمایه صرف توسعه هوش مصنوعی در محصول آنها خواهد شد.
دکتر ساینا فعالیت خود در زمینهی مشاورهی آنلاین پزشکی را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده و در سال ۱۳۹۹ و با توجه به شیوع ویروس کرونا رشد چشمگیری را تجربه کرده است. این استارتاپ تا به امروز موفق به ارائه بیش از ۲ میلیون مشاوره آنلاین پزشکی به کاربران خود شده است.
این دومین جذب سرمایه دکتر ساینا طی یک سال گذشته به حساب میآید و در واقع پنجمین راند جذب سرمایه این تیم محسوب میشود. پیشتر مدیران این استارتاپ در مصاحبهای عنوان کرده بودند که تا سال ۱۴۰۲ وارد بازار بورس خواهند شد.
استارتاپ کپسول با جذب ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه، تبدیل به یونیکورن سلامت دیجیتال شد.
کپسول داروخانهای آنلاین است که با ارتباط مستقیم با بیمار، پزشک معالج و بیمهها، داروهای مورد نیاز بیمار را درب منزل به وی تحویل میدهد. این استارتاپ موفق شده تا در ششمین دور جذب سرمایه، مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار را از ۶ سرمایهگذار مختلف مانند هولدینگ Baillie Gifford جذب نماید.
مدیرعامل کپسول میگوید که این استارتاپ قصد دارد از این سرمایه برای توسعه بازار و پیادهسازی برنامههای بازاریابی خود و توسعه تکنولوژی استارتاپ برای آسان کردن روند سفارشها برای کاربران استفاده کند. این استارتاپ تاکنون در مجموع موفق به جذب ۵۷۰ میلیون دلار سرمایه طی ۶ دوره شدهاست.
برای آشنایی بیشتر با عملکرد این استارتاپ، میتوانید مقاله معرفی استارتاپ کپسول را در مدلینمگ بخوانید.
لینک خبر: Bloomberg
طبق گزارش رسانه dealroom، انگلستان پیشروترین کشور در زمینه تحقیقات تکنولوژیهای سلامت در قاره اروپا است.
مطابق با گزارش منتشر شده توسط رسانه dealroom (+)، بر اساس بررسی ۷۶،۲۷۵ استارتاپ سلامت، ۳۸،۹۰۷ دوره جذب سرمایه و ۸،۸۲۱ خروج استارتاپ، انگلستان به عنوان پیشروترین کشور قاره اروپا در زمینه تحقیقات و توسعه تکنولوژی در سلامت اعلام شد.
انگلستان در حال حاضر بیشترین تعداد شرکتها و موسسات تحقیقاتی در زمینه تکنولوژیهای سلامت را داراست و پیشبینی میشود طی ۲ سال آینده با تغییر مقررات و مجوزهای سلامت، تحولی عظیم در صنعت سلامت به ویژه در ارائه خدمات مجازی و مبتنی بر ارزش را تجربه نماید.
در این گزارش آمده است که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ ارزش بازار تکنولوژیهای سلامت در این قاره از ۸ میلیارد به ۴۱ میلیارد دلار افزایش یافته است و بیشترین میزان رشد از زمان شروع پاندمی کووید-۱۹ بودهاست.
لینک خبر: MobileHealthNews
استارتاپ NovuAir اپلیکیشن جدیدی را برای بررسی سرفه در بیماران ارائه داد.
استارتاپ NoviAir (نویاِیر) که در شهر استکهلم مستقر است در زمینه مراقبت از راه دور بیماران دارای مشکلات تنفسی فعالیت میکند. این استارتاپ در حال راهاندازی سیستم جدیدی است که به پزشکان این امکان را میدهد تا صدای سرفههای بیماران را از راه دور بررسی نماید.
اپلیکیشن این استارتاپ با استفاده از هوشمصنوعی قادر به تشخیص صدای سرفه، بررسی آن و تشخیص بیماری آسم و COPD است.
لینک خبر: NuvoAir
استارتاپ kaia health موفق به جذب ۶۲ میلیون یورو سرمایه در دور ششم شده است.
استارتاپ کایا هلث، با استفاده از فناوریهای نوآورانه و از طریق نرمافزار موبایل راهکارهای درمانی مبتنی بر شواهد را برای انواعی از بیماریهای مزمن شامل ناراحتیهای اسکلتی-عضلانی (درد کمر، زانو و لگن) و COPD ارائه میدهد.این استارتاپ در طی ۶ دوره موفق به جذب ۱۰۳ میلیون یورو سرمایه شدهاست.
این استارتاپ در ششمین دور جذب سرمایه، موفق به جذب ۶۲ میلیون دلار سرمایه از سرمایهگذارانی مانند Balderto Capital و Idinvest شده است. این استارتاپ قصد دارد تا با استفاده از این سرمایهی جدید به توسعه بازار خود در اروپا و آمریکا بپردازد.
لینک خبر: unquote
استارتاپ carestack موفق به جذب ۲۲.۵ میلیون دلار سرمایه از صندوق سرمایهگذاری Steadview شده است.
استارتاپ carestack از سال ۲۰۱۵ فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مدیریتی مبتنی بر فضای ابری به مطبها و کلینیکهای دندانپزشکی در آمریکا آغاز کردهاست. این استارتاپ تاکنون موفق به جذب ۷۴.۱ میلیون دلار سرمایه طی ۵ دوره شدهاست. در آخرین دور، این استارتاپ موفق به جذب سرمایه ۲۲ میلیون دلاری از صندوق سرمایهگذاری steadview شده است.
این استارتاپ قصد دارد این سرمایه جدید را برای استخدام نیروی متخصص، جذب کاربران و گسترش نرمافزار خود صرف خواهد کرد. این استارتاپ در حال حاضر ۲۰۰۰ مشتری دارد .
steadview یک صندوق سرمایهگذاری واقع در هنگکنگ است که در صنایع مختلف سرمایهگذاری میکند. این صندوق تاکنون ۴۸ سرمایهگذاری موفق انجام دادهاست.
لینک خبر: inc42