اولین برنامهی عملیاتی FDA برای توسعه و نظارت بر نرمافزارهای هوشمصنوعی بیمارمحور
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA)، اولین برنامهی عملیاتی خود برای چگونگی توسعه و نظارت بر نرمافزارهای هوشمصنوعی بیمار محور و یادگیری ماشین به عنوان یک دستگاه پزشکی را منتشر کرد.
این برنامه از ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ از طرف مرکز تعالی سلامت دیجیتال در مرکز تجهیزات و رادیولوژی سلامت سازمان غذا و داروی آمریکا اجرا شدهاست.
این سازمان قصد دارد در گام بعدی با برگزاری کارگاههای عمومی، چگونگی استفاده و اعتماد به دستگاههای مبتنی بر هوشمصنوعی و یادگیری ماشین را گسترش دهد.
FDA میگوید این دستگاهها ملاحظات منحصر به فردی دارند که در نتیجه آنها وجود یک رویکرد فعال و بیمار محور به یک ضرورت اساسی برای توسعه و استفاده از این محصولات تبدیل شده است. از جمله این ملاحظات میتوان به پاسخگویی مناسب، اعتماد و عدالت در استفاده از آنها اشاره کرد.
منبع : HealthcareITNews
شرکت مایکروسافت با هدف تسریع نوآوری در زیست پزشکی، با دو شرکت Alphabet company Verily و MIT & Harvard Broad Institute از طریق پلتفرم terra همکاری استراتژیک را آغاز نمودهاست.
Terra یک پلتفرم open-source است که بر روی فضای ابری گوگل اجرا میشود و پژوهشگران میتوانند از آن در آنالیز داده در پژوهشها از جمله تجزیه و تحلیل ژنوم و توالییابی استفاده نمایند.
این همکاری جدید با هدف استفاده از Microsoft Azure cloud، هوش مصنوعی و آنالیز داده برای گسترش در بستر Terra و همچنین افزایش قابلیت دسترسی پلتفرم به بیش از ۱۶۸ هزار سازمان سلامت همکار با شرکت مایکروسافت انجام شده است.
منبع : HealthcareITNews
شرکت ژاپنی IT و الکترونیک NEC، نرمافزاری مبتنی بر هوشمصنوعی با نام wise vision را برای نشانهگذاری خودکار ضایعات در حین کولونوسکوپی منتشر کرد.
این شرکت از سال ۲۰۱۶ با مرکز ملی سرطان ژاپن همکاری میکند و با استفاده از بیش از ده هزار تصویر کولونوسکوپی، این نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی را طراحی کردهاست. این نرمافزار در صورت مشاهده ضایعه، به صورت خودکار آن را در تصویر نشانهگذاری میکند و برای اطلاع پزشک هشداری صوتی دادهمیشود.
تا به امروز ضایعات توسط پزشک تشخیص داده میشدند که این موضوع احتمال خطا و تشخیص دیرهنگام ضایعات را بیشتر میکند. طبق مقالات منتشر شده، به طور متوسط ۲۴ درصد از ضایعهها در روشهای کولونوسکوپی متداول تشخیص داده نمیشوند.
منبع : HealthcareITNews
امکان رزرو آنلاین زمان جهت انجام واکسیناسیون کووید-۱۹ برای کادر درمان سرویس بهداشت همگانی انگلستان توسط health call فراهم شد.
در این برنامه کادر درمان در شمالشرق و کامبریای شمالی میتوانند بدون وارد کردن اطلاعات بالینی خود، زمان دریافت واکسن خود را تعیین کنند. به دلیل آن که تمامی افراد باید دو دوز از این واکسن را دریافت کنند، این برنامه میتواند جهت برنامهریزی برای دریافت واکسن کادر درمان و تنظیم زمانبندی آن کارآمد باشد.
پیش از این، health call برنامهای را برای نظارت بر سطح اکسیژن خون بیماران در منزل طراحی کرده بود که توانستهبود اعتماد سیستم سلامت همگانی انگلستان را جلب کند.
منبع: DigitalHealth
جذب سرمایهی استارتاپ سلامت دیجیتال Neuroflow در هفتهای که گذشت
استارتاپ neuroflow که در زمینه نظارت و مراقبت سلامت روان فعالیت میکند، موفق به جذب ۲۰ میلیون دلار سرمایه از شرکت magellan health شد.
منبع: HITConsultant