جینجر، تحول دیجیتال خدمات سلامت روان

0 620

جینجر یک پلتفرم خدمات روانشناسی و روانپزشکی است که به افراد این امکان را می‌دهد بتوانند در هر زمانی به خدمات مشاوره دسترسی داشته‌باشند و از تمرین‌های شخصی‌سازی شده توسط هوش‌مصنوعی استفاده کنند.

 

کشور

آمریکا

سال تاسیس

۲۰۱۱

وبسایت

www.ginger.com

 

چرا محصول این استارتاپ اهمیت دارد؟

با افزایش تنش در زندگی افراد و به وجود آمدن بحران‌های بهداشتی و اقتصادی در جوامع، سطح سلامت روان افراد کاهش یافته‌است. بسیاری از افراد با توجه به مشغله‌ی کاری قادر به مراجعه به روانپزشک و روانشناس در زمان مناسب نیستند و یا مراجعه حضوری و بیان مشکل برای آن‌ها می‌تواند کار بسیار دشواری باشد.

بسیاری از مشکلات روحی و روانی می‌تواند بدون نیاز به دارو و با استفاده از برنامه‌های شخصی‌سازی شده کنترل و درمان شوند. با این حال در بسیاری از مواقع، افراد در دسترسی به روانشناس مشکل داشته و زمان بسیاری را صرف پیدا کردن روانشناس می‌کنند.

مشتریان این استارتاپ چه کسانی هستند؟

مشتریان این استارتاپ کارفرمایان و شرکت‌های تجاری هستند. این استارتاپ به کارمندان این شرکت‌ها امکان استفاده از خدمات روانشناسی، روانپزشکی و مربی پشتیبان را در هر ساعت از شبانه‌روز می‌دهد.

در کشور‌هایی همانند ایالات متحده آمریکا و انگلستان، کارفرمایان به صورت قانونی موظف هستند به سلامت روان کارمندان خود توجه کرده و آن را ارزیابی کنند زیرا اگر از نظر سلامت روان کارمندان دچار مشکل شوند معمولا تعداد غیبت آن‌ها در محل کار بیشتر می‌شود و بازدهی کاری آن‌ها کاهش می‌یابد.

جینجر، یونیکورن استارتاپ‌های سلامت روان

جینجر پلتفرمی است که به افراد این امکان را می‌دهد در هر لحظه از شبانه روز به خدمات روانشناسی و روانپزشکی دسترسی داشته‌باشند.

جینجر به افراد این امکان را می‌دهد به صورت پیام متنی با مربی‌های پشتیبان در هر لحظه از شبانه‌روز در در ارتباط باشند. افراد در این مکالمه متنی وضعیت روحی و مشکل خود را با مربی پشتیبان در میان گذاشته و مربی براساس نوع مشکل و تشخیص خود کاربر را به سمت استفاده از تمرین‌های شخصی‌سازی شده و یا استفاده از خدمات ارتباط با روانشناس و روانپزشک به صورت مکالمه تصویری راهنمایی می‌کند.

در صورتی که مربی توصیه به استفاده از خدمات تمرین‌های شخصی‌سازی شده کند، اپلیکیشن تمرین‌های مختلفی مانند مدیریت استرس و اضطراب، غلبه بر انواع ترس، تمرین‌هایی جهت رسیدن به آرامش و غیره را به صورت شده به کاربر پیشنهاد می‌دهد. این شخصی‌سازی بر‌اساس بررسی مکالمه متنی توسط هوش‌مصنوعی، استفاده از الگوریتم‌های پردازش زبان طبیعی(NLP) و بررسی و ارزیابی سلامت روان افراد توسط هوش مصنوعی و توصیه‌های مربی، به افراد پیشنهاد داده‌می‌شود تا بتوانند در مدت زمان تعیین شده با انجام تمرین‌ها به نتیجه مطلوب برسند.

همچنین هوش‌مصنوعی این استارتاپ در صورت استفاده کاربر از خدمات روانشناسی و روانپزشکی، اطلاعات پردازش‌شده از پیام‌های متنی کاربر را در اختیار روانپزشک و روانشناس قرار می‌دهد.

این هوش‌مصنوعی توسط ۱.۳ میلیارد داده مرتبط با روانشناسی و سلامت روان و بیش از ۱ میلیون داده‌ی خوداظهاری افراد در خصوص سلامت روانشان آموزش داده‌شده‌است.

استارتاپ جینجر هم‌اکنون در ۳۰ کشور در دسترس است و به ۲۰۰ شرکت از جمله سفورا (Sephora) و سانوفی (Sanofi) خدمات ارائه می‌دهد.

همکاری جینجر و کپسول

در صورت استفاده کاربر از مشاوره روانپزشکی، کاربر می‌تواند دارو‌های تجویز شده توسط روانپزشک را از طریق استارتاپ کپسول به صورت آنلاین سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرد. پس از اتمام مشاوره روانپزشکی و در صورتی که نسخه‌ای توسط روانپزشک داده‌شده‌باشد، لینک مستقیم جهت سفارش دارو‌ها از طریق استارتاپ کپسول به کاربر نمایش داده‌می‌شود.

برای آشنایی با استارتاپ کپسول می‌توانید به صفحه معرفی این استارتاپ در مدلین مراجعه کنید.

خدمات جدید جینجر برای نوجوانان

استارتاپ جینجر معتقد است به غیر از کارمندان شرکت‌ها، باید توجه ویژه‌ای به خانواده این افراد نیز داشته باشد. به همین علت خدمت جدیدی را برای نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال راه‌اندازی کرده‌است. این خدمات تحت نظارت والدین و با مشارکت و آگاهی والدین از روند درمان و مشاوره فرزند خود ارائه می‌شود. 

نتایج استفاده از این پلتفرم برای افراد چه بوده‌است؟

۷۰ درصد از افرادی که نشانه‌هایی از افسردگی داشته‌اند بعد از استفاده از سرویس‌های این استارتاپ طی مدت زمان ۱۰ تا ۱۴ هفته به طور قابل توجهی بهبود یافته‌اند.

چرا استارتاپ جینجر نسبت به رقبا اهمیت دارد؟

۱. طرف قرارداد با اکثر شرکت‌های بیمه

۲. بانک اطلاعاتی وسیع‌تر نسبت به رقبا

۳. خدمات شبانه‌روزی

بنیان‌گذاران این استارتاپ چه کسانی هستند؟

Alex Pentland

هم‌بنیان‌گذار استارتاپ جینجر و استاد تمام دانشگاه MIT است. او دارای مدرک دکترای هوش‌مصنوعی و یکی از پراستناد‌ترین اساتید کامپیوتر در جهان است.

Karan Singh

هم‌بنیان‌گذار و مدیر‌ اجرایی (COO) استارتاپ جینجر است. او دارای مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه برکلی، کارشناسی ارشد علوم برنامه‌ریزی سازمان‌های سلامت(MBE) از دانشکده پزشکی هاروارد و مدرک MBA از دانشگاه MIT است.

Anmol Madan

هم‌بنیان‌گذار استارتاپ جینجر و دارای مدرک دکترای مدل‌سازی رفتار انسان از دانشگاه MIT است. او پژوهشگر در زمینه علوم یادگیری‌ماشین (Machine-learning) است.

مدل درآمدی جینجر چیست؟

مدل درآمدی این استارتاپ B2B و براساس خرید حق اشتراک به صورت ماهیانه برای هر کارمند توسط کارفرما و یا شرکت است. خدمات پایه مانند استفاده از مربی پشتیبان، استفاده از تمرین‌ها و مقالات راهنما و برخی خدمات روانشناسی برای کارمندان رایگان است ولی در صورت استفاده از خدمات روانپزشکی و مشاوره روانشناسی ویدیویی مبلغی باید توسط فرد پرداخت شود.

این پلتفرم با اکثر بیمه‌های سلامت طرف قرارداد است.

تاسیس و سرمایه‌گذاری جینجر

استارتاپ جینر کار خود را سال 2011 در سانفرانسیسکو آغاز کرده و تاکنون موفق به جذب ۲۲۰.۷ میلیون دلار سرمایه  طی ۱۱ دور و از ۲۶ سرمایه‌گذار شده شده‌است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.