کپلرویژن، هوشمصنوعی حافظ سالمندان!
محصول استارتاپ کپلر ویژن دوربینها و سیستمهای مبتنی بر هوشمصنوعی است که این امکان را به خانههای سالمندان میدهد بر سلامت و رفتارهای سالمندان نظارت کرده و در صورت نیاز و ایجاد مشکل، به پرستاران هشدار داده میشود.
کشور | هلند |
سال تاسیس | ۲۰۱۸ |
وبسایت | www.keplervision.eu |
چرا محصول کپلرویژن اهمیت دارد؟
با توجه به افزایش جمعیت سالمندان و کمبود تعداد پرستاران آموزشدیده و فعال در بخش مراقبت سالمندان، نگهداری از این افراد با چالشهای متفاوتی مواجه شده است. مراقبت ۲۴ ساعته از سالمندان کاری غیرممکن بوده و حتی با استفاده از سنسورهای موجود نمیتوان بر عملکرد این افراد نظارت کامل داشت. مشکلاتی از قبیل زمین خوردن ناگهانی، عدم توانایی در بلند شدن از روی صندلی و تخت، عدم توانایی در جابهجایی وسایل مورد نیاز و غیره، از جمله مشکلاتی هستند که برای سالمندان به وجود میآیند.
مشتریان این استارتاپ چه کسانی هستند؟
مشتریان این استارتاپ خانههای سالمندان و مراکز نگهداری از بیماران خاص و کمتوانی هستند که در طول شبانهروز احتیاج به مراقبت و رسیدگی توسط پرستاران دارند.
محصول این استارتاپ چیست؟
محصول استارتاپ کپلر ویژن، دوربینهای مجهز به دید در شب و سیستم های هوشمندی برای نظارت بر رفتار بیمار با استفاده از دوربین هستند که KNN نام دارند. این سیستمها که با استفاده از یادگیری ماشین و بینایی ماشین کار میکنند، توانایی تشخیص و نظارت بر رفتار افراد سالمند و ناتوان را داشته و در صورت نیاز به رسیدگی به وضعیت بیمار، هشدار لازم را از طریق تلفن همراه به پرستاران می دهد.
دوربینهای نظارتی در داخل اتاق بیمار نصب شده و با استفاده هوشمصنوعی این سیستم توانایی تشخیص افتادن ناگهانی، سقوط اجسام بر روی فرد، به مدت طولانی بر روی تخت نشستن و عدم توانایی بیمار در برخاستن، طول کشیدن مدت زمان ماندن در حمام و سرویس بهداشتی و نیاز به کمک را از روی بررسی حالتهای بدن و رفتار تشخیص داده و به پرستاران هشدار لازم را برای کمک رساندن به فرد میدهد.
هدف از طراحی این سیستم کمک به بیماران و تشخیص نیازهای آنها به خصوص در شب و زمان استراحت است. این محصول جایگزینی برای گجتهای پوشیدنی و سنسورهای کار گذاشته شده در تخت و اتاق بیمار است.
این سیستم همچنین رفتار افراد در حین خواب را بررسی کرده و به پزشکان و پرستاران کمک میکند مراقبتهای بهتری را به سالمندان و بیماران ارائه دهند.
ویژگیهای این استارتاپ چیست؟
۱. کاهش استرس پرستاران و هزینههای مراقبت
۲. جلوگیری از ارسال هشدارهای دروغین
۳. ارائه گزارش روزانه از میزان فعالیت بیمار
۴. امکان شخصیسازی طی ۳ ماه برای مراکز نگهداری بیماران خاص
بنیانگذاران کپلر ویژن کیست؟
۱. هرو استاکمن (Harro Stokman)
همبنیانگذار و مدیر استارتاپ کپلر ویژن است. وی فارغالتحصیل رشته دکترای بینایی ماشین (ماشین ویژن) از دانشگاه آمستردام است. دکتر استوکمن تجربه ی کار و راهاندازی استارتاپهای مختلف را داشته که همه ی آنها از بینایی ماشین در محصولات و خدمات خود استفاده میکردهاند.
۲. مارک ون اولدنبرگ (Marc Van Oldenborgh)
همبنیانگذار و مدیر بخش امنیت اطلاعات کپلر ویژن است. وی فارغالتحصیل رشته امنیت اطلاعات از دانشگاه Open Universiteit Nederland است.
مدل درآمدی کپلر ویژن چیست؟
مدل درآمدی این استارتاپ B2B و براساس فروش دوربینها و برنامههای مراقبتی مبتنی بر یادگیری ماشین و بینایی ماشین به خانهی سالمندان است.
این استارتاپ از چه زمانی فعالیت خود را آغاز و چه میزان سرمایه جذب کرده است؟
استارتاپ کپلر ویژن از سال ۲۰۱۸ فعالیت خود را در شهر آمستردام آغاز کرده و موفق به جذب ۳.۹ میلیون یورو سرمایه طی ۴ دور شده است.